• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ubijen Emir Valjevac, šestoro povrijeđenih

Jedna osoba je ubijena, a šest ranjeno u pucnjavi koja se u petak oko 23.30 sati, dogodila u ugostiteljskom objektu "Maredo" u Perinom Hanu.

 Ubijen Emir Valjevac, šestoro povrijeđenih Izvor: MONDO

Novi obračun lica sa podebljim kriminalističkim dosijeima koji se desio u petak oko 23,30 časa u restoranu Maredo, u mjestu Perin Han udaljenom tri kilometra od Zenice, završio je ubistvom Emira Valjevca (28) i ranjavanjem još šest lica, pišu "Nezavisne".

Povrijeđeni su Mehmed Skomorac (46), Husein Smriko (29), Davor Čurčić (40), Goran Lekić (41), svi iz Zenice, te Ivica Popović (51), nastanjen u Holandiji, i Asim Pezer (43). Nakon pucnjave svi su prevezeni u Kantonalnu bolnicu Zenica i niko od njih nije u životnoj opasnosti.

Valjevac, koji je zbog kriminalnih radnji deportovan iz SAD, od zadobijenih povreda nanesenih upotrebom vatrenog oružja podlegao je na licu mjesta.

Prema nezvaničnim informacijama, Valjevac je prvi potegao pištolj u pravcu Skomorca, nekadašnjeg jugoslovenskog bokserskog reprezentativca, koji je u restoranu "Maredo" radio na poslovima obezbjeđenja. U razmjeni vatre u kojoj je učestvovalo više lica, Valjevac je smrtno pogođen, dok je Skomorac zadobio prostrijelne rane u grudni koš.

Skomorac je zadobio prostrelne rane u grudnom košu, ali se nakon više operativnih zahvata juče oko podne probudio iz kome i nalazi se van životne opasnosti.

Asim Pezer, koji je osuđivan zbog proizvodnje i stavljanja u promet opojnih droga, u pucnjavi je zadobio prostrelnu ranu na području natkoljenice. Pošto su Skomorac i Pezer u obračunu pripadali različitim stranama, policija je, kako saznajemo, zbog bezbjedonosne situacije u zeničkoj bolnici odlučila da Pezer bude premješten na liječenje u Centar urgentne medicine Sarajevo, što je i učinjeno.

Smriko, zvani Huso, u pucnjavi je pogođen sa nekoliko metaka u predjelu stomaka, a u Kantonalnoj bolnici Zenica juče je rečeno da se nalazi u hirurškom šoku i da nije životno ugrožen.

Prostrelne rane u stomak zadobio je još i Goran Lekić, koji je takođe van životne opasnosti, dok su Davor Čurčić i Ivica Popović povrijeđeni u noge.

Fahrudin Bečirović, policijski komesar Zeničko-dobojskog kantona, kazao je da policija istažuje okolnosti pod kojima je došlo do pucnjave, te dodao da se radi o licima koji su odranije poznata po izvršenju krivičnih djela.

"Policija radi na dokumentovanju cijelog događaja. Tri lica su lišena slobode, neki od aktera su pobjegli sa mjesta događaja i vjerujemo da ćemo i njih locirati i privesti u naredna 24 sata", izjavio je juče Bečirović.

U policiji vjeruju da je do pucnjave došlo zbog neriješenih računa. (MONDO)

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE