• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Krupa na Uni: Ukinuto stanje elementarne nepogode

Autor SRNA

U opštini Krupa na Uni ukinuto je stanje elementarne nepogode, a narednih dana biće utvrđena šteta koju je pričinilo snježno nevrijeme na području ove izrazito nerazvijene lokalne zajednice.

Načelnik opštine Gojko Kličković rekao je da stanje elementarne nepogode zvanično nije na snazi od jutros, kada je počela i nastava u područnom odjeljenju Osnovne škole "Branko Ćopić" u Hašanima.

Kličković je jutros rekao i da će narednih dana komisija utvrditi štetu od snježnog nevremena, a, nakon popisa štete, biće sačinjen i program mjera sanacije.

Prema njegovim riječima, snježno nevrijeme štetu je pričinilo, prije svega, proizvođačima mlijeka, koji pet dana nisu mogli da predaju mlijeko u mljekare, a višednevni nestanak električne enrgije prouzrokovao je i kvarove na aparatima u Domu zdravlja.

U Krupi na Uni stanje elementrane nepogode, zbog problema koje su snježne padavine izazvale u saobraćaju, snabdijevanju električnom energijom i vodom proglašeno je u subotu, 7. februara.

Nastava u centralnoj školi i tri područna odjeljenja u Malom Duboviku, Osretku i Buševiću počela je juče, nakon što je, zbog snježnih padavina, prekinuta u petak, 6. februara.

U ovoj izrazito nerazvijenoj opštini stanovništvo se bavi isključivo poljoprivredom.

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE