• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Đokić: Direktor "Šuma Srpske" biće opet iz SP-a

Autor SRNA

Predsjednik Socijalističke partije Petar Đokić izjavio je da će pozicija direktora preduzeća "Šume Republike Srpske" ponovo pripasti socijalistima.

Đokić je naveo da će neke pozicije na kojima su bili kadrovi SP najvjerovatnije ostati toj partiji, ali da će biti promjena ljudi.

On je, gostujući na Alternativnoj televiziji, naglasio da će kandidati za određenu funkciju, prije nego budu izabrani, morati organima stranke da predstave program i kažu kako vide svoju ulogu i šta će raditi.

"Ako im to bude odobreno onda mogu biti kandidovani. Želimo pojačanu odgovornost i rezultate, a oni koji ne budu imali rezultate biće smijenjeni", istakao je Đokić.

On je dodao da sa koalicionim partnerima, SNSD-om i DNS-om, nisu u potpunosti usaglašena sva kadrovska pitanja, ali da je u načelu dogovoreno oko 95 odsto uloga.

Ističući da još traju aktivnosti vršenja podjela uloga i odgovornosti za ono što će raditi zajedno i pojedinačno, lider SP je naveo da će sva tri koaliciona partnera imati mjesto u svim sektorima.

On je zaključio da SP, SNSD i DNS ne žele da budu odgovorni za onaj dio koliko im je pripalo vlasti, nego žele da preuzmu punu odgovornost za vršenje vlasti.

Još iz INFO

Komentari 1

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

malaKrigla

Pa kako vas nije sramota? Zasto to ne bude strucnjak iz neke oblasti a ne partijski i to jos javnu? Pu i drzavu i vlast

MONDO REPORTAŽE