• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Dodik: Bosić i Ivanić se sve manje bore za Srpsku

Autor SRNA

Predsjednik SNSD-a Milorad Dodik izjavio je Srni da je danas svim jasno da se predsjednici PDP-a i SDS-a Mladen Ivanić i Mladen Bosić sve više bore za BiH, a sve manje za Republiku Srpsku i one koje su je stvarali.

 Dodik: Bosić i Ivanić se sve manje bore za Srpsku Izvor: Vedran Ševčuk, mondo.ba

Izvor: Vedran Ševčuk, mondo.ba

"Neka bar borcima i porodicama poginulih objasne kakvu to politiku vode u Sarajevu koja će, kako to oni kažu, građanima Srpske donijeti boljitak. Dok jedan Mladen (Ivanić) brani Šefika Džaferovića, drugi Mladen (Bosić) bez pogovora glasa za ekspoze mandatara za sastav Savjeta ministara Denisa Zvizdića u kojem se jasno navodi 11 strategija koje treba da se prenesu sa nivoa Republike Srpske na nivo BiH. Gdje to Bosić i Ivanić vode Republiku Srpsku!?", upozorio je Dodik.

Lider SNSD-a rekao je da Mladen Ivanić ima političkog morala ne bi za napuštanje sjednica optuživao SNSD, već bi građanima svoje Republike pokazao da ih štiti i čuva, tako što za početak ne bi sjedio u skupštinskoj sali sa čovjekom za kojeg postoje ozbiljne indicije i dokazi da je počinio zločine nad srpskim stanovništvom.

"Ako SNSD vodi Republiku Srpsku u izolaciju zato što njegovi poslanici neće da prisustvuje sjednicima Predstavničkog doma Parlamentarne skupštine BiH kojima predsjedava Šefik Džaferović, onda će to s ponosom nastaviti i dalje da radi", poručio je Dodik, koji je predsjednik Republike Srpske.

Tagovi

Još iz INFO

Komentari 4

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Dodik

Dodik je radio izvanredne stvari za RS i tek sa istorijskog aspekta za 20-30 god. moćićemo svi još kvalitetnije sagledati to koje sve opasnosti je odagnao od RS. Nažalost opozicija je trenutno toliko erozirala RS da se boji postaviti bilo kakvo pitanje ili čak i mali uslov partnerima u formiranju vlasti, bojeći se da bi i ova slamka spasa mogla da im izmakne što bi značilo i totalnu eroziju nekih partija opoziciji. Loše je to što se ide u vlast zbog mržnje prema Dodiku i SNSD i po nagovoru Bakira i nekih krugova iz MZ što ne može da izdobrim ničim dobrim po RS. Takođe i ta konstantna priča o reformama ne može da izdobri jer traži prenos nadležnosti a svaki prenos nadležnosti je izgubljena priča za RS jer ni od jednog do sada nismo imali ništa. To znači samo novu kočnicu u razvoju RS kao što je bio do sada za šta god je sarajevo moralo dati saglasnost poput Rafinerije, Južnog toka, hidroelektrana i sl. sve su to bile gotovo nemoguće misije za realizaciju RS

Luka

Za 10god Dodikove "odbrane" mnogi napustise RS

dado

svi su oni isti

Gz

Borba, borba, neprestana borba

MONDO REPORTAŽE