• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Mostarka uhvatila majku u seksu sa mužem

Autor mondo.ba

Mostarka A. M. (27) doživjela je najgoru noćnu moru u životu - uhvatila je supruga kako je vara sa rođenom majkom.

Naime, sigurna da je suprug vara, našla je privatnog detektiva da dokaže njegovu preljubu. Žena je godinu dana primjećivala da muž često nije kod kuće i da dolazi veoma kasno. Stalno je pisao poruke na mobilnom, sakrivajući ga od ukućana i zaključavajući ga šifrom.

"Iako je često insistirao da idemo kod mojih, ništa nisam posumnjala. Mislila sam kako nije imao svojih roditelja, da mu godi njihova pažnja. Međutim, nikada nisam mogla da posumnjam da su on i moja majka u tajnoj vezi. Ja sam joj se posljednjih devet mjeseci povjeravala da sumnjam da me vara, na šta bi mi govorila da umišljam", priča A.M.

"Detektiv mi je donio fotografije i video na kojima su njih dvoje. Bili su u automobilu, na jednom skrovitom mjestu u blizini Bišća polja. Ljubili su se i bili polugoli", rekla je A.M.

Mlada Mostarka prekinula je svaki kontakt sa majkom i mužem. Navodno, ona i otac žive u stanu u kojem su živjeli njeni roditelji, a njena majka i muž u kući u kojoj je ona živjela sa mužem, javio je Novi.ba.

Tagovi

Još iz INFO

Komentari 2

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Lala

Uzasna osoba je ta mama. Mama i zet ce sad da idu na sud i ima da isplate svojim supruzima emocionalnu stetu, jer zena ima dokaze. Tasta i zet ce ostati na ulici poslje razvoda braka. Zetu i tasti je zabranjen seksualni odnos zakonito, a majka joj je uzela muza iz kreveta i pokvarila im namjerno intimu jer ga je zavodila, jer nije htjela da stane varati svog muza i kcerku sa zetom na vrijeme dok se nije otkrila tajna. Zena ce dobit ostetu za emocionalnu patnju i laganje majke i muza.

Gz

Losa mama al dobra punica

MONDO REPORTAŽE