• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ivanić sazvao hitnu sjednicu Predsjedništva BiH

Autor Agencije

Predsjedavajući Predsjedništva BiH Mladen Ivanić izjavio je u Istočnom Sarajevu, nakon sastanka srpskih predstavnika u institucijama BiH,da je za sutra ujutro sazvao hitnu sjednicu Predsjedništva BiH zbog terorističkog napada u Zvorniku.

"Iz svega onoga što za sada imamo od informacija sasvim je jasno da je riječ o terorističkom činu. Ovim činom ugrožen je život običnog čovjeka, životi naše djece. To je napad na sve nas i stvar u kojoj više nema kompromisa", poručio je Ivanić.

On je naglasio da je ovo bitka koja se mora dovesti do kraja, naglašavajući da su se predstavnici Republike Srpske u institucijama BiH dogovorili da insistiraju na tome.

"Insistiraću da vrlo brzo sjednu predstavnici svih bezbjednosnih organizacija i agencija u BiH. Ovo je prioritet svih prioriteta. Mi ne možemo, ne smijemo i nećemo dozvoliti da terorizam pobijedi, jer im je želja da se maltene stvore uslovi za novi rat. Ovakvim stvarima nikada nećemo popustiti", naglasio je Ivanić.

On očekuje da će sutra imati potpunu informaciju, izrazivši zadovoljstvo što će ministar bezbjednosti BiH Dragan Mektić još večeras otići u Zvornik i na licu mjesta dobiti još više podataka.

Još iz INFO

Komentari 1

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Spas

E ovo ako nas ne spasi terorizma ništa neće. Bakir, Ivanić i Čović uz jutarnju kahvicu, duboko potreseni večerašnjim događajima bez ikakvih nadležnosti i ovlaštenja sigurno će iznjedriti epohalne zaključke za spas RS i Srbije od terorista

MONDO REPORTAŽE