• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Perić: Vrijeme je za ukidanje Federacije BiH

Josip Perić optužio je bošnjačke ministre da stalnim preglasavanjem hrvatskih ministara žele da minimiziraju hrvatski narod.

 Perić: Vrijeme je za ukidanje Federacije BiH Izvor: MONDO

"To je sračunato s ciljem protjerivanja Hrvata iz ovog entiteta i zbog toga je došlo vrijeme za ukidanje FBiH", rekao je Predsjednik kluba hrvatskog naroda u Domu naroda parlamenta Federacije BiH Josip Perić.

On je podsjetio da su prošlog četvrta, zbog preglasavanja i donošenjem odluke o nacrtu dokumenta kojim se predviđa promena trase na Koridoru 5/C, hrvatski ministri napustili sednicu Vlade FBiH i najavili da do daljnjeg neće učestvovati u radu vlade.

"Nakon istupa hrvatskih ministara iz Vlade FBiH potrebno je konkretno definisati novu hrvatsku političku strategiju u tom entitetu", smatra Perić.

Perić, koji je i potpredsednik Hrvatske stranke prava i poslanik u Skupštini Livanskog kantona, najavio je održavanje sastanka svih hrvatskih političkih partija na kome bi se, kako kaže, videlo ko je zaista iskreno opredjeljenen za zaštitu hrvatskih nacionalnih interesa. (Tanjug)

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE