• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Gavranović: Da li je DNS odgovoran za bilo šta?

Autor SRNA

Gradonačelnik Banjaluke Slobodan Gavranović rekao je danas da postoji većina u Skupštini Grada Banjaluka koja može da funkcioniše.

Gavranović je naveo da su koalicioni odnosi stvar političkih stranaka koje čine tu koaliciju, te da će ti odnosi "biti stavljeni na dnevni red".

On smatra da optužbe DNS-a u vezi sa projektima putne infrastrukture u Banjaluci nisu opravdane, jer je upravo ta stranka vodila ovaj resor posljednjih godina, odnosno da je Budimir Balaban iz DNS-a bio na čelu Odjeljenja za komunalne i stambene poslove i poslove saobraćaja.

"Zar je od danas problem saobraćajnica na Petrićevcu? Koliko se sjećam, bila je problem deset godina kada smo radili projektnu dokumentaciju. Zašto nije započeta gradnja kada smo dali ogromne kreditne linije za izgradnju i modernizaciju putne mreže, a to je bio vrh prioriteta? Neko je drugi tada odlučivao šta će ući u taj vrh prioriteta", rekao je Gavranović novinarima u Banjaluci.

On je naveo da je u dva navrata slušao nekorektne i neozbiljne komentare, te upitao da li je DNS, koji je u vlasti, odgovoran za bilo šta.

"Preuzimam svoj dio odgovornosti, ali apsolutno mislim da su oni odgovorni u gradskoj putnoj infrastrukturi jer su vodili taj resor 12 godina", istakao je Gavranović.

On je dodao da je pitanje saobraćajnice na Petrićevcu "degutantno postavljati u vrijeme kada grad ima milion maraka za izgradnju saobraćajnica, dok samo navedeni projekat vrijedi oko deset miliona KM".

Gavranović je zaključio da je potrebno tražiti nove izvore finansiranja, jer je trenutno nemoguće iz budžeta finansirati velike investicije.

Tagovi

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE