• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Čavić najavio demonstracije

Autor SRNA

Poslanik NDP-a u NS RS Dragan Čavić najavio demonstracije ukoliko ne bude održana posebna sjednica parlamenta o "kupovini" narodnih poslanika i ako vlast ne povuče odluku o poskupljenju struje.

 Čavić najvio demonstracije zbog kupovine poslanika Izvor: Vedran Ševčuk, mondo.ba
Izvor: Vedran Ševčuk, mondo.ba

Čavić je rekao novinarima u Narodnoj skupštini da još nije sigurno da će danas biti održana posebna sjednica parlamenta o "kupovini" poslanika jer se može desiti da nema dovoljno poslanika da izglasaju dnevni red.

On je rekao da će u ime opozicije obrazložiti materijal za posebnu sjednicu, te da će na posebnoj sjednici pustiti sporni audio-snimak.

Šef poslaničkog kluba PDP-a u Narodnoj skupštini Republike Srpske Branislav Borenović rekao je da očekuje da će danas biti održana posebna sjednica parlamenta na kojoj će biti riječi o "političkoj korupciji u vrhu Republike Srpske".

On je rekao da je nedvosmisleno da je premijer Željka Cvijanović rekla to što je rekla i da zato ona i Vlada "moraju snositi odgovornost ako žele".

Poslanik stranke Napredna Srpska Goran Đorđić rekao je da ne razumije SNSD niti to da na bazi njegove hipotetičke izjave tvrde da on zna za prisluškivanje u Gradišci, ističući da je sve govorio sarkastično.

On je rekao da to predstavlja pokušaj vlasti da "pet do 12 spinuje priču" i da skrene pažnju sa suštinskog problema.

Poslanik NS Adam Šukalo rekao je da je uvjeren da slučaj "kupovine" narodnih poslanika, koju je pokrenula NS zajedno sa Savezom za promjene, mora da se završi.

"Ako poslanici vladajućih stranaka budu glasali za dnevni red biće rasprave i u tom slučaju će se tačno potvrditi da je politički naručeno da istraga bude završena i da Specijalno tužilaštvo Republike Srpske ništa nije radilo na tom slučaju", tvrdi Šukalo.

Još iz INFO

Komentari 1

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Gz

Bujrum Cava samo demostriraj, sihroko ti polje

MONDO REPORTAŽE