• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Mladi najavili protestnu šetnju do zgrade RTRS-a

Autor SRNA

Mladi SDS-a, PDP-a, NDP-a i Stranke Napredna Srpska organizovaće sutra u Banjaluci protestnu šetnju od parka "Mladen Stojanović" do zgrade RTRS-a, kako bi izrazili nezadovoljstvo uređivačkom politikom javnog servisa.

Predsjednik Mladih SDS-a Igor Ostojić rekao je da je RTRS javni servis i da mora da vodi odgovornu uređivačku politiku koja će biti objektivna i u službi svih građana.

On tvrdi da sutrašnji skup "nije političko okupljanje stranaka Saveza za promjene, već okupljanje građana".

Predsjednik Savjeta mladih PDP–a Nikola Dronjak rekao je da će se sutra u 11.30 časova u parku "Mladen Stojanović" okupiti mladi SDS-a, PDP-a, NDP-a i Stranke Napredna Srpska, nakon čega će organizovati protestnu šetnju do zgrade RTRS-a, te pozvao nezaposlene građane Banjaluke, mlade, borce i penzionere da im se pridruže.

"Razlog našeg okupljanja je mrak koji je zavladao na RTRS-u i jednoumlje koje se prožima njihovom uređivačkom politikom", kaže Dronjak.

On je poručio da je sutrašnja akcija samo početak i da su se mladi Savez za promjene odlučili za radikalniju borbu, koja podrazumijeva proteste, na koje će izlaziti kako bi razbili matricu da opozicija ne radi ništa.

Predsjednik Mladih NDP-a Đorđe Praštalo tvrdi da "RTRS ne prenosi stvarnu sliku Republike Srpske" i da je red da građani, kada već plaćaju RTV taksu, treba da dobiju i pravu informaciju.

Nebojša Blagojević iz Aktiva mladih Stranke Napredna Srpska pozvao je građane da podrže ovu akciju, jer je RTRS javni servis svih građana i ne smije da bude, kako kaže, u službi jedne partije i jednog čovjeka.

Još iz INFO

Komentari 1

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Gz

Pa imate vi svoju BN TV koja Vam ispunava sve vase zelje pa i vise od toga. Ja gledam samo BN ( govedarica, Borenovic, Cavic, Sukalo, Mihaljica ) kad ih vidim u coporu kako se redaju sa izjavama pola sata se cudom cudim kakva nam je opozicija to mi je smijesno a nekada bas jadno

MONDO REPORTAŽE