• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Predsjednik RS na udaru Tužilaštva BiH

Autor SRNA

Tužilaštvo BiH 14. januara izdalo je naredbu da se izvrši pretres objekata, računa i svih transakcija koje koristi predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik, saznaje Srna.

 Predsjednik RS na udaru Tužilaštva BiH Izvor: MONDO/Vedran Ševčuk
Izvor: MONDO/Vedran Ševčuk

Iz Republike Srpske u više navrata je ukazivano da je rad Suda i Tužilaštva BiH politički motivisan, te da njime upravlja strani državljanin Hasan Pleh.

Više puta iz Republike Srpske je ukazivano na mogućnost da bi svaki politički motivisan upad u institucije Srpske mogao da izazove nesagledive i neželjene posljedice.

Još iz INFO

Komentari 5

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Borac

Stvarno mi je žao što kažete da u mom tekstu ima političarenja. Kažete oni ne napadaju Dodika nego Republiku Srpsku, molim vas oni svojim izdajničkim ponašanjem, saradnjom sa bakirom ugrožavaju interese i institucije Republike Srpske što je ponavljam ne dopustivo, a upravo je predsjednik Republike, kao predsjednik jedna od institucija, u svakom slučaju ugrožavnje Republike je ugrožavanje njenih institucija ili obrnuto, ali uglavnom za ovakvo ponašanje svak mora da bude sankcionisan, tako i naši izdajnici!!!

ne daj se

Ne daj se Milorade, teško je vrijeme a domaći izdajnici samo žele tebe da skinu a oni koliko imaju frakcija i stranaka u SzP ne bi podmirili svoje apetite ni da Vlada ima 50 ministarstava i 40 spratova.

Borac

Srpski narod treba da bude uz svog predsjednika gospodina MILORADA! Ovi naši izdajnici ga optužuju, kao sad bi oni da dijele neku pravdu, a izdaju svoj vlastiti narod što je za svaku osudu! Ovi izdajnici bi sve dali i prodali samo da smijene nasilno gospodina DODIKA, pošto ih je na izborima pobjedio i sada im nešto nepravo. NARODE OTVORITE OČI, IZDAJNIČKA OPOZICIJA JE NA SVE SPREMNA, ONI SAMO IMAJU PODRŠKU bakira. DODIK ima veliku podršku naroda, ali nema podršku, koliku zaslužuje! NARODE, UJEDINIMOSE PROTIV IZDAJNIKA!!!

REPUBLIKA SRPSKA

@Borac SLAZEM SE DA SADA SVI TREBAMO BITI JEDINSTVENI,AL NEMA MJESTA SADA POLITICARENJU.A IZ TVOG TEKSTA TO VIDIM. NE NAPADAJU ONI DODIKA NEGO REPUBLIKU SRPSKU. PODRSKA PREDSJEDNIKU

Gz

Pa sad ako ti doskoci nepismeni Bosic i Mektic i nisi dostojan te funkcije za pred RS-a

MONDO REPORTAŽE