• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Press RS nastavlja, ali samo onlajn

Autor mondo.ba

Štampano izdanje banjalučkih dnevnih novina Press RS od danas je ugašeno zbog ekonomskih razloga, ali će se ove novine i dalje moći čitati u elektronskom obliku

Kako smo juče objavili, banjalučki dnevni list Press RS nakon devet godina prestao je da izlazi iz štampe. Tim povodom danas se oglasio i izdavač lista, čije vam saopštenje prenosimo u cjelini.

"Poštovani,

NPC International - izdavač dnevnog lista Press RS, obaviještava čitaoce, poslovne partnere i prijatelje da od 12. aprila 2016. godine prestaje sa izdavanjem štampanog izdanja Press RS.

Vaše omiljene novine od danas možete da čitate u elektronskom obliku na portalu www.pressrs.ba.

Razlozi prestanka izlaska štampanog izdanja su ekonomske prirode, kao i sve veća orjentacija publike na elektronske medijske platforme.

Prvi broj dnevnog lista Press RS izašao je 21. maja 2007. godine i samo devet mjeseci nakon izlaženja svrstao se u sam vrh čitanosti štampanih medija u RS i BiH.

Press RS i njegovi novinari, urednici, kao i ostali zaposleni, po svemu što su učinili u prethodnim godinama, ostavili su neizbrisiv trag u istoriji novinarstva Republike Srpske.

Zahvaljujemo se svim saradnicima koji su pomogli realizaciju dnevnog lista Press RS, čitaocima ne vjernosti i poslovnim partnerima na uspješnoj saradnji.

Direktor
Goran Rosić"

Tagovi

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE