• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Čavić: Minimum Banjaluka i tri opštine

Autor SRNA

Predsjednik NDP-a Dragan Čavić izjavio je da bi ova politička partija na oktobarskim lokalnim izborima trebalo da ima kandidate za načelnike tri opštine i gradonačelnika Banjaluke i da očekuje da ovaj prijedlog podrži Savez za promjene.

 Čavić: Minimum Banjaluka i tri opštine Izvor: Vedran Ševčuk, mondo.ba
Izvor: Vedran Ševčuk, mondo.ba

Čavić je istakao da je minimum da NDP ima kandidate za načelnike opština Šamac, Foča i Šipovo, kao i da će u razgovorima sa članovima Saveza za promjene predložiti kandidate i za opštine Kneževo, Srbac, Istočni Drvar i Pelagićevo.

"Očekujem podršku Saveza za promjene našem prijedlogu da imamo tri kanditata za načelnike opštine i gradonačelnika Banjaluke, a o ostalom možemo razgovarati. Ukoliko ne bude razumijevanja i počne da prevladava mišljenje da nam je dovoljan kandidat za gradonačelnika Banjaluke, sigurno je da neću prihvatiti tu kandidaturu", rekao je novinarima Čavić u pauzi sjednice Glavnog odbora NDP-a.

On je naglasio da će NDP imati samostalne odborničke liste u skoro svim opštinama u Republici Srpskoj.

"Postoji mogućnost da u dvije ili tri opštine imamo koalicione liste sa Srpskom radikalnom strankom", dodao je Čavić.

On očekuje da će u narednim danima Savez za promjene utvrditi ko će biti kandidati za načelnike opština i gradonačelnike na oktobarskim lokalnim izborima.

"Očekujemo razumijevanje naših partnera da na osnovu objektivnih kriterijuma podržimo kandidate koji imaju najviše šansi na lokalnim izborima, uvažavajući pojedinačne interese stranaka", kaže Čavić.

On tvrdi da je stabilna situacija u opštinskim i gradskim odborima NDP-a u Republici Srpskoj.

Još iz INFO

Komentari 4

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Borac

Ti si čava naravno politička prošlost jer tako smatra većina ljudi! Ni na jednoj dosadašnjoj funkciji nijesi zaslužio prolaznu ocjenu i zato nemoj da se sramotiš, kao i one ljude koji se opredjele da glasaju za tebe ali su sigurno u manjini!!!

Povlači se pod izgovorom

@Borac I Čaviću je jasno da protiv Igora Radojičića nema nikakvih izgleda da postane gradonačelnik i sada traži razloge kako da se izvuče iz te priče.Valjda je i on postao svjestan da bi mu nova blamaža bila pogubna i da bi time zapečatio svoju političku karijeru.Pametnije se povući na vrijeme nego pucati u prazno...

Gz

Foci ne treba ni NDP ni SzP, Skrba kaze moze sam

Дјуро

Dabogda ne imali ni jedno mjesto nacelnika

MONDO REPORTAŽE