• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Cilj DNS-a: Najmanje 100.000 glasova

Autor SRNA

Cilj DNS-a, koji na naredne izbore izlazi sa ukupno 1.652 kandidata za odbornike, jeste da osvoji najmanje 100.000 glasova, mjesto gradonačelnika Prijedora...

...i još trinaest mjesta načelnika opština, rekao je potpredsjednik stranke Dragomir Jovičić.

"Želimo snažniji politički kapacitet koji će nam omogućiti da snažnije utičemo na rješavnje problema u lokalnim zajednicama", naveo je Jovičić koji je večeras u Gradišci kanadidatima na izbornoj listi DNS-a za odbornike u Skupštini ove opštine predstavio političku platformu stranke za lokalne izbore i plan predizbornih aktivnosti.

Prema njegovim riječima, DNS će krenuti sa predizbornim aktivnostima nakon sutrašnje prve sjednice Centralnog izbornog štaba u Banjaluci.

Jovičić, koji je predsjednik Centralnog izbornog štaba DNS-a za naredne lokalne izbore, rekao je da će članovi štaba razgovarati o strategiji kampanje i da će od sutra biti u konstantnom zasjedanju sve do dana izbora i koordinirati aktivnosti sa opštinskim izbornim štabovima DNS-a.

Izborna lista DNS-a za odbornike u SO Gradiška, čiji je nosilac predsjednik Regionalnog odbora ove stranke i aktuelni ministar prosvjete i kulture Srpske Dane Malešević, ima 31 kandidata.

Malešević je rekao da su na listi pretežno mladi i visokoobrazovani ljudi, koji zajedno sa iskusnijim kandidatima i članovima stranke mogu da ostvare daleko bolji izborni rezultat nego na prethodnim lokalnim i opštim izborima.

"Mladi ljudi u DNS imaju ideje i oni će se boriti za njihovo provođenje u praksi. Cilj DNS-a u Gradišci je da nekon lokalnih izbora ima najmanje četiri odbornika u lokalnom parlamentu", naveo je Malešević.

Prema njegovim riječima, DNS se u predizbornoj kampanji neće baviti drugim strankama i njihovim kandidatima nego će građanima ponuditi što bolja rješenja prioritetnih probleme u društvu.

Predsjednik Opštinskog odbora DNS Gradiška Vladimir Janković, koji je na trećoj poziciji liste kandidata za odbornike u SO Gradiška, naglasio je da ova stranka želi da kvalitetnim odlukama u lokalnom parlamentu utiče na razvoj privrede i poljoprivrede na području opštine Gradiška.

Janković je dodao da DNS želi da obezbijedi bolje uslove života za djecu i penzionere, a posebnu pažnju posvetiće mladim bračnim parovima koji su okosnica i pokretač privrednog i društvenog razvoja.

Sastanku kandata DNS-a za odbornike u SO Gradiška, koji je održan u gradiškom Kultrnom centru, prisustvovala je i predsjednik Organizacije žena DNS-a Mira Popović, koja je nakon ovog sastanka učestvovala u radu okruglog stola "Stop nasilju u porodici", koji je organizovao aktiv žena gradiškog DNS-a.

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE