• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Pljačka, jurnjava, pucnjava, ranjeni... u RS

Policija Istočnog Sarajeva uhapsila je trojicu napadača koji su opljačkali benzinsku pumpu u Han Pijesku, a u akciji su ranjeni policajac i napadač.

 Pljačka, jurnjava, pucnjava, ranjeni... u RS Izvor: MONDO

Tri maskirane osobe napale su radnika benzinske pumpe i prijeteći mu oružjem oteli 2.400 konvertibilnih maraka (oko 1.200 evra), a potom se odvezli sa lica mjesta, rekla je novinarima portparol Centra javne bezbednosti Banjaluka Danka Tešić.

Nakon pljačke je usledila juranjava za napadačima, a policija je uspjela da zaustavi njihovo vozilo u mestu Kuti, u opštini Sokolac. Međutim, napadači su tada otvorili vatru i u tom obračunu su ranjeni policajac i jedan od razbojnika.

Policajac je ranjen u ruku i nalazi se van životne opasnosti, a napadač u nogu. Obojici je u bolnici Kasindo ukazana lekarska pomoć, izjavila je za Srnu Danka Tešić.

Srna nezvanično saznaje da su ranjeni policajac Danko Šuka i napadač Nebojša Borovčanin, dok su uhapšeni njegovi saučesnici Boban Subašić i Marko Lizdek.

Tešićeva je naglasila da su tri maskirana naoružana napadača dvadesetogodišnjaci i da se nalaze u policijskoj stanici u Sokocu gde se vrši kriminalistička obrada.

(agencije/MONDO)

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE