• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Dodik siguran u pobjedu Radojičića

Autor SRNA

Predsjednik SNSD-a Milorad Dodik izjavio je danas da će nakon lokalnih izbora ova politička partija sa DNS-om i SP-om formirati vlast u Banjaluci i da će pobijediti njihov kandidat za gradonačelnika Igor Radojičić.

"SNSD, DNS i SP do sada su učinili sve da Banjaluka postane razvijen i uređen grad. Nastavićemo politiku kontinuiteta, odnosno razvoja ovog grada u svakom smislu", rekao je Dodik novinarima u Banjaluci, nakon što su lijepljenjem plakata SNSD, DNS i SP počeli izborne aktivnosti.

POVEZANE VIJESTI

On je istakao da je Radojičić najbolji kandidat kojeg ima SNSD.

"Zahvalan sam DNS-u i SP-u što su podržali Radojičića. Želimo da se Banjaluka dodatno razvija i vjerujemo u sposobnost našeg kandidata za gradonačelnika, jer je odgovoran i ozbiljan", kaže Dodik.

Radojičić očekuje da će SNSD, DNS i SP pobijediti na predstojećim lokalnim izborima i formirati stabilnu vlast u Banjaluci.

"Želimo da Banjaluka nastavi putem razvoja, kao što je bilo do sada. Nakon što osvojimo vlast u ovom gradu prioritet će mi biti nova sistematizacija u gradskoj upravi, priprema budžeta za narednu godinu, a nakon toga reorganizacija lokalnog sektora, realizacija važnih projekata, rješavanje problema Toplane, izgradnja vrtića...", rekao je Radojičić.

Potpredsjednik Gradskog odbora DNS-a Banjaluka Budimir Balaban naglasio je da će građani Banjaluke, nakon lokalnih izbora, dobiti vlast koja će voditi računa o građanima i realizovati važne projekte za razvoj grada.

Predsjednik Gradskog odbora SP-a Banjaluka Radenko Komljenović kaže da će koalicioni partneri usaglašavati programske aktivnosti da bi ovaj grad nastavio putem razvoja.

Još iz INFO

Komentari 1

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Gz

I Cava je ? !

MONDO REPORTAŽE