• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Čavić: Zapošljavanje nam je prioritet

Autor mondo.ba

Kandidat Saveza za promjene za gradonačelnika Banjaluke Dragan Čavić poručio je večeras da će njegov prioritet u planu razvoja ovog grada biti zapošljavanje novih ljudi i stvaranje novih radnih mjesta.

"Banjaluka u proteklom vremenu u to nije ulagala ni pažnju, niti resurse", rekao je Čavić, ukazujući da je neprihvatljivo da Banjaluka ima više od 50 odsto nezaposlenih građana koji imaju 35 godina.

Čavić, koji je i predsjednik NDP-a, rekao je novinarima tokom tribine NDP-a u banjalučkom naselju Petrićevac da je, prije svega, potrebno reorganizovati Gradsku upravu Banjaluke, te stvoriti privredni ambijent koji će privući investitore i u kojem će biti manji troškovi poslovanja, a veći interes za rad.

"Investitori će imati od grada podsticajnu politiku, naročito kada je riječ o brzini dobijanja građevinskih dozvola, kao i ukidanja nameta od grada dok ne razviju posao", naveo je Čavić.

Kandidat NDP-a za odbornika u Skupštini Banjaluke Mirna Savić Banjac rekla je da će se zalagati za povećanje radnih mjesta, čistiju obalu Vrbasa, te veći broj mjesta u vrtićima.

"Trudićemo se da Banjaluka postane kulturni centar i grad kakav je nekad bio, jer je posljednjih 10 godina postao grad koji zadovoljava potrebe samo povlaštenih pojedinaca", naglasila je Banjac.

Još iz INFO

Komentari 2

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

vex

Blago nama kad imamo pune uši obećanja,bar smo srećni jedno kratko doba-do izbora

Gz

Blago Vama banjalucani

MONDO REPORTAŽE