• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

PDP: Srpska mora biti prisutnija u distriktu

Autor SRNA

Počasni predsjednik PDP-a Mladen Ivanić izjavio je da Republika Srpska mora biti više prisutna u distriktu Brčko, jer sve prethodne vlasti nisu dovoljno učinile da veza između Banjaluke i Brčkog bude jaka koliko može i treba da bude.

  "Brčko je bitno ne samo kao distrikt BiH nego i za srpski narod i za Republiku Srpsku", rekao je Ivanić na predizbornoj konvenciji u Brčkom gdje su predstavljeni kandidati koalicije PDP-NS za lokalne izbore 2016. godine.

On očekuje da će ova koalicija postići dobar rezultat na predstojećim izborima i da će početi da mijenja dosadašnje stanje u distriktu.

Prije početka večerašnjeg skupa, predsjednik stranke Napredna Srpska Adam Šukalo rekao je novinarima da već sam početak predizborne kampanje obiluje nepravilnostima, posebno u pravljenju biračkih spiskova.

"Kancelarija Republike Srpske koja je u Brčkom otvorena uoči prošlih opštih izbora, ovdje je radila samo dva-tri dana. Otprilike toliko za građane Republike Srpske koji žive i distriktu Brčko rade i političari sa nivoa republičke vlasti", istakao je Šukalo, obraćajući se učesnicima konvencije.

Prema riječima predsjednika brčanskog odbora Napredne Srpske Milorada Mitrovića, kandidati koalicije PDP-NS koji dobiju povjerenje birača neće blatiti nikoga, nego samo podsjećati i ukazivati na greške prethodne vlasti.

"Ukoliko se Srbima ne omogući da izađu na referendum o Danu Republike Srpske, referendumski će moći da se izjasne 2. oktobra", poručio je sa večerašnjeg predizbornog skupa predsjednik brčanskog odbora PDP-a i nosilac liste koalcije PDP-NS Siniša Golić.

Tagovi

PDP

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE