• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

GU Bijeljina: Kradu nam ideje!

Autor SRNA

Iz Gradske uprave Bijeljine saopšteno da su se u javnosti pojavili programi pojedinih političkih partija o tome šta će biti urađeno u u ovom gradu, ali da je veći dio tih prepis već predviđenih ili započetih projekata Gradske uprave.

Jedan od primjera takvih obmana, navodi se u saopštenju, su obećanja "eksperata" iz pojedinih političkih partija da će u slučaju pobjede na izborima pojeftiniti administrativne postupke u oblasti prostornog uređenja i legalizacije.

"Ovi `eksperti` ističu da su te procedure skupe i da će ih oni pojeftiniti. Pri tome, u svojim programima zaboravljaju da navedu da je sve što se odnosi na proces legalizacije zakonska regulativa, a ne nadležnost lokalne zajednice. U skladu s tim, potpuna je obmana javnosti obećanje da će legalizacija dolaskom nekoga drugoga na vlast biti jeftinija", navodi se u saopštenju.

Istovremeno, navodi se, jasan primjer prepisivanja projekata je izgradnja biciklističke staze, što neke stranke prikazuju kao novu ideju, a taj projekat je već pokrenut i realizuje ga Gradska uprava.

"Čak, taj projekat ne radi sama lokalna uprava, već se on nalazi u okviru većeg prekograničnog projekta takozvane Savske rute. Gradska uprava želi da bijeljinska biciklistička staza bude u sklopu jednog velikog projekta, jer je to kapitalna investicija koja iziskuje mnogo novca. Potpisan je Sporazum sa sedam opština iz Srema i intenzivno se radi na realizaciji ovog projekta", navodi se u saopštenju.

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE