• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Izbori 2016: Slavlje u štabu SNSD-a!

Autor mondo.ba

Igor Radojičić je, prema prvim nezvaničnim rezultatima, novi gradonačelnik Banjaluke.

 Izbori 2016: Slavlje u štabu SNSD-a! Izvor: Mondo.ba/Vedran Ševčuk

U izbornom štabu SNSD-a proglašena je pobjeda njihovog kandidata na lokalnim izborima, a čestitke stigle i iz protivničkog tabora.

Novi gradonačelnik Banjaluke zahvalio se na podršci biračima, kolegama i koalicionim partnerima.

“Ubjedljivo smo pobijedili u Banjaluci, dozvolite da vam se svima duboko zahvalim. Vi ste pobijedili. Hvala vam svima, a posebno onima koji još broje glasove. Dozvolite da se zahvalim i mojoj supruzi i porodici, prijateljima, saradnicima i izbornom štabu. Hvala i Banjalučanima koji vjeruju u nas, kao i gospodinu Dodiku. Sad slavimo, a od sutra radimo. Biće promjena, neka znaju svi, ali ne treba da se plaše oni koji rade u skladu sa zakonom. Banjaluka je divan grad, koji treba da bude otvoren za sve koji u njemu žive i u njega ulažu. Niko večeras nije gubitnik, svi su pobijedili, bez obzira na političku orjentaciju”, kazao je Radojičić.

“Republika Srpska pobijedila dva puta u sedam dana. Ponosan sam na demokratska dostignuća RS. Današnja pobjeda SNSD-a je veličanstvena”, kazao je predsjednik SNSD-a Milorad Dodik i dodao:

“Mi smo pobijedili, ali smo, koliko vidim izgubili Bosića. Igora čeka ozbiljan posao, ali ima temelje da postanemo ozbiljan evropski grad. Nisam očekivao ovakvu pobjedu, priznajem, strijepio sam”, Milorad Dodik.

Još iz INFO

Komentari 7

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

xy

Gz, nisam pesimista, ja sam realista. Cak sam optimista, dok i dalje zivim ovdje. Ne brinem ja za sebe i ne razdvajam poziciju od opozicije, ko sam ja da komentarisem...tzv narod je rekao svoje. Zelim nam svima mir i srecu.

Bl

Cestitamo! Srecno GRADONACELNICE !

xy

Sreca ce trebati i nama. Sta mogu ocekivati oni koji do sada nisu, preko SNSDea, rijesili svoju egzistenciju. Nista. Boze, opet ganjaj vezu. Opet isti stranacki direktori. Opet ista shema zaposljavanja. Ili ce mozda biti sanse za normalne ljude, koji nemaju stranku ili nemaju vezu. Sumnjam. Kad vidim ko je sve pod okriljem te stranke, odgovara im upravo ona pjesma koja se nocas cula na razglas kroz centar Banjaluke. Kakva ruzna slika i cudan ukus. Vjerovatno bi bilo isto i da je pobijedila druga strana. Ista pjesma bi se orila Banjalukom, a mene bi opet bilo sramota i blam. Sutra, novi dan sa istim problemima, samo smo siromasniji za onoliko para koliko su potrosili za izbore. I jos da poskidaju plakate i postere sa zidova i bandera, da se citavu zimu ne razvlace po ionako zapustenim ulicama ovog cudnog grada. Nadam se i da ce izbetonirati moju ulicu koju su pred izbore raskopali da postave nekakve cijevi, koje niko nije trazio. Doduse onima koji su lijepili plakate na banderi ispred moje kuce ne smeta raskopan asfalt, sve je bolje od makadama. A ima i vremena, sledeci izbori su za dvije godine.

Gz

@xy Au, al si ti pesimista. Potrudi se malo i ti za bolje sutra. Glavu gore nije tako sve crno

Цицас

Cestitke zelim mu svu srecu u daljem radu.....

MONDO REPORTAŽE