• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Mićić: Potvrđujem pobjedu

Autori mondo.ba Autori Agencije

Kandidat Saveza za promjene za gradonačelnika Bijeljine Mićo Mićić (SDS) saopštio je danas da je njegova pobjeda na lokalnim izborima neupitna i da u odnosu na protivkandidata Zlatka Maksimovića vodi za 547 glasova.

"Potvrđujem sinoć objavljenu pobjedu. Na osnovu svih prebrojanih listića i zapisnika koje imamo, ja sam dobio izbore. Imam 547 glasova više od svog protivkandidata, što je sasvim dovoljno", rekao je Mićić i dodao da je veoma važno reći da je i SDS pobjednik na ovim izborima.

Mićić kaže da je SDS imao više glasova i od SNSD-a i od PDP-a, koji su, kaže on, druga i treća politička partija.

Prema njegovim riječima, SDS će imati jednog odbornika više, odnosno umjesto dosadašnjih osam, sada će imati devet.

"Za Bijeljinu je karakteristično da je imala `puno malih stranaka` za koje smo vjerovali da će imati veće povjerenje građana, a SNSD će vjerovatno biti jači, sa većim brojem glasača nego na prethodnim izborima", naveo je Mićić.

On je naveo da oko 600 glasova iz inostranstva ne može ništa promijenti.

Mićić je na konferenciji za novinare rekao da će u narednih nekoliko dana krenuti u "pravljenje nove vlasti, odnosno nove Skupštine i svog kabineta".

"Razgovaraću sa svima, osim sa našim izdajnicima", rekao je Mićić, navodeći da je riječ o Pokretu "Uspješna Srpska".

On je naveo da da će skupštinska većina biti formirana od uspješnih i jakih ljudi koji će Semberiji dati ogroman naperedak.

CIK: MIĆIĆ VODI

Mićo Mićić, kandidat Saveza za promjene za gradonačelnika Bijeljine na lokalnim izborima, trenutno vodi u ovom gradu, objavila je Centralna izborna komisija BiH (CIK).

Mićić trenutno vodi sa 27.422 glasova ili 49,44 odsto, dok Zlatko Maksimović iz koalicije "Bijeljina pobjeđuje" ga prati u stopu sa 26.798 glasova odnosno 48,31 odsto.

Nezavisni kandidat Damjan Pajić osvojio je 820 glasova ili 1,48 odsto, a Pero Preradović iz Partije ujedinjenih penzionera dobio je 430 ili 0,78 odsto glasova.

U Bijeljini je trenutno obrađeno 91,67 biračkih mjesta, a važećih listića je 55.470 (95,01 odsto).

MAKSIMOVIĆ SUMNJA U IZBORNI REZULTAT

Kandidat za gradonačelnika koalicije "Bijeljina pobjeđuje" Zlatko Maksimović izjavio je danas da se "veoma čudne stvari" dešavaju sa izbornim rezultatom u Bijeljini i da će svoje sumnje iznijeti javnosti najkasnije sutra.

"Nešto se veoma čudno dešava. Sumnjam u sve ovo, narod Semberije zna šta se dešava i ove godine - što se dešavalo i prethodnih godina, i ja ću najdalje sutra, kada budem imao više podataka, iznijeti pojedinosti", rekao je Maksimović novinarima u Bijeljini.

On je dodao da će sačekati rezultate Centralne izborne komisije BiH.

"Moji podaci od sinoć govore da sam ja u prednosti i da sam pobijedio, druga strana govori drugačije. Vidjećemo, čekamo dodatne rezultate i rezultate iz inostranstva", zaključio je Maksimović.

Još iz INFO

Komentari 2

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Gz

Treba biti posten pa reci i ako dobije to nije dobio SDS kao ni Doboj vec SDA. SDS je nokautiran a sami su krivi. Slusam sinoc onu Pandurevic umalo se ne rasplakah. Kaze nije tako sve lose. "u Ig ilidzi vodimo 2 : 1 u odnosu na Dodikov rezim." Mogla se vala pohvaliti i sa I. Mostarom i v su ubjfljvo prvi sa 100 glasova dobili nacelnika.

Re

@Gz SNSD je juce odradio masovnu pljacku izbornih rezultata,bavio se raznim podvalama i kriminalnim radnjama kao sto je "bugarski voz" i sl,cak mnogo vise nego 2010 god,ako si bio juce posmatrac na nekom biralistu mogao si to vidjeti

MONDO REPORTAŽE