• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ivanić: Živ sam i zdrav!

Tehničkom greškom "EuroBlic" ponovo smjestio lidera PDP-a u bolesničku postelju! Ivanić cijeli dan objašnjavao da je živ i zdrav.

 Ivanić: Živ sam i zdrav! Izvor: MONDO

Telefon lidera PDP-a Mladena Ivanića u ponedjeljak se usijao od poziva zabrinute rodbine, prijatelja i kolega, kojima je morao da objašnjava da nije doživio novi infarkt, kako je objavio dnevni list „Euroblic".

Ivanić, koji je polovinom septembra zaista doživio težak srčani udar, bio je šokiran viješću koju je pročitao. Pored toga, morao je da objašnjava da je živ i zdrav i da je riječ o običnoj zabuni, koja je stvorena tako što je "Euroblic" tehničkom greškom objavio vijest staru skoro četiri mjeseca.

Ipak, Ivanićevi saradnici su se zabrinuli da zabuna ne "pokrene" četiri stenta, koja su mu prošle godine ugrađena u Kliničkom centru "Banjaluka".

Ivanić je za "Press RS" potvrdio da mu je protekli dan bio pravi pakao, jer ga je proveo javljajući se na telefon i objašnjavajući prijateljima da mu nije ništa.

Lider PDP-a Mladen Ivanić 12. septembra prošle godine doživio je infarkt na putu iz Sarajeva prema Banjaluci.

U banjalučkom Kliničkom centru su mu ugrađena četiri stenta, a Ivanić se poslije operacije oporavljao u Niškoj banji, da bi se vrlo brzo ponovo vratio na političku scenu.

"Zamislite kako biste se osjećali da u novinama pročitate da ste imali infarkt i da ležite u bolnici, a sve to ste prošli prije samo četiri mjeseca. Uvjeren sam da niko iz banjalučke redakcije "Euroblica" nije namjerno pustio tu lažnu vijest, ali još provjeravam da li je to neko iz Beograda svjesno uradio.

U svakom slučaju, imam samo jednu riječ kojom bih prokomentarisao cijeli slučaj: "Fuj!", rekao je Ivanić za "Press RS".

Jedan od njegovih bliskih saradnika, kaže da je lider PDP-a bio ljut kao ris kada su mu javili da ga je "Euroblic" ponovo "smjestio" u bolesničku postelju.

Odgovorna urednica izdanja "Euroblica" za RS Marija Milić potvrdila je "Pressu RS" da je vijest da je lider PDP-a imao infarkt objavljena tehničkom greškom i da nema apsolutno nikakvih skrivenih namjera.
(MONDO)

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE