• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

SDA o popisu stanovništva BiH

SDA će podržati zakon o popisu stanovništva 2011. godine, ako njime budu obuhvaćeni izbjeglice i raseljena lica, saopšteno iz stranke.

 SDA o popisu stanovništva BiH Izvor: MONDO

Popisom treba da budu obuhvaćeni svi državljani BiH i ukoliko za povratak bude obezbijeđeno oko 500 miliona KM do sredine ove godine, SDA će ga podržati.

Iz stranke ističu da će navedeni zakon biti podržan i ako se rezultati popisa budu primjenjivali nakon opštih izbora 2014. godine, odnosno nakon pune implementacije Aneksa sedam Dejtonskog mirovnog sporazuma.

"Ukoliko navedeni uslovi ne budu prihvaćeni, poslanici SDA će na sutrašnjoj sjednici Predstavničkog doma Parlamentarne skupštine BiH glasati protiv prijedloga Zakona o popisu stanovništva utvrđenog na sjednici Savjeta ministara BiH preglasavanjem ministara Bošnjaka i ostalih", saopšteno je iz SDA, nakon sjednice Predsjedništva ove stranke.

Predstavnički dom Parlamentarne skupštine BiH trebalo bi da na sutrašnjoj sjednici razmatra Prijedlog zakona o popisu stanovništva, domaćinstava i stanova 2011. godine. (Srna)

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE