• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Babić ima novu skupštinsku većinu

Novoizabrani načelnik opštine Bileća obezbijedio je novu skupštinsku većinu u lokalnom parlamentu i uskoro se očekuje njeno formiranje

 Babić ima novu skupštinsku većinu Izvor: MONDO

Predsjednik Srpske radikalne stranke /SRS/ Republike Srpske /RS/ Milanko Mihajlica izjavio je danas da je novoizabrani načelnik opštine Bileća Dragan Babić već obezbijedio novu skupštinsku većinu u lokalnom parlamentu i da će je formirati uskoro.

"Babić će, u interesu građana koji su ga podržali i svih koji nisu, učiniti sve da sarađuje sa Vladom RS. Učiniće sve da se započeti projekti završe, da novim idejama i inicijativama ide prema Vladi RS koja je obavezna da sarađuje sa svim načelnicima i svim vlastima u lokalnim zajednicama", rekao je Mihajlica novinarima u Banjaluci tokom skupštinske pauze.

On je dodao da "okupljanje opozicije u Bileći govori da ona može da pobijedi aktuelnu vlast na opštim izborima u oktobru kad nastupi zajednički, složno i sa jasnim ciljem, kao što su promjene".

Prema preliminarnim, nezvaničnim i nekompletnim rezultatima, kandidat Koalicije "Zajedno za Bileću" Dragan Babić osvojio je 3 798 glasova, a kandidat SNSD-a Blažo Vujović 3 135 glasova.

(Srna)

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE