• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ćulum: Obračunaćemo se sa kriminalcima

Policija intenzivno radi na rasvjetljavanju ubistva Milana Vukelića i Mirjane Lovrić, izjavio načelnik CJB Banjaluka Darko Ćulum

 Ćulum: Obračunaćemo se sa kriminalcima Izvor: MONDO

Novoimenovani načelnik CJB Banjaluka Darko Ćulum najavio je intenzivniji rad na svim neriješenim slučajevima iz prethodnog perioda.

“Intenziviramo rad na rasvjetljavanju ubistva Milana Vukelića, kao i ubistva Mirjane Lovrić iz januara 2008. godine. Intenziviran je rad policije i na ostalim slučajevima teških razbojništava i drugih krivičnih djela", rekao je Ćulum za "Glas Srpske".

On je naveo da je nekad poznato ko su izvršioci nekog krivičnog djela, ali da se to mora dokumentovati i da - kada nema dovoljno dokaza, nema ni djela.

"Dokazivanje je najnezahvalniji i najteži dio posla policije i tužilaca", ocijenio je Ćulum.

On je dodao da će prioritet rada banjalučke policije biti suzbijanje kriminala i smanjenje broja krivičnih djela i prekršaja na ovom području.

"Kompletan uniformisani policijski sastav biće usmjeren na pojačavanje rada i sprečavanja vršenja krivičnih djela. Spremni smo da se obračunamo sa svim vidovima kriminala", naveo je Ćulum,

On je najavio i neke kadrovske promjene, najprije u popunjavanju već upražnjenih radnih mjesta, te da će biti promjena i na radnim mjestima komandira policije.

(MONDO)

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE