• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

SRS predala listu za izbore za Skupštinu grada Beograda

Srpska radikalna stranka predala je u četvrtak Gradskoj izbornoj komisiji izbornu listu kandidata za odbornike u Skupštini grada Beograda.

 SRS predala listu za izbore za Skupštinu grada Beograda Izvor: MONDO

Izbornu listu "Srpska radikalna stranka - Tomislav Nikolić" za lokalne izbore za Skupštinu grada Beograda podržalo je 4.609 Beograđana svojim potpisima.

Prvi na listi je generalni sekretar SRS Aleksandar Vučić, a zatim slede Dragan Todorović, Nemanja Šarović i drugi.

"Danas je SRS predala pobedničku listu za Beograd. Ovo je najbolji tim koji će raditi u interesu svih Beograđana i naš osnovni motiv je da brinemo o njihovim potrebama", rekao je Vučić novinarima nakon predaje liste GIK-u.

Kandidat za gradonačelnika SRS je kazao da ta lista želi da pokaže da "život može biti lepši", a kao glavni preduslov za to naveo je borbu protiv korupcije.

Vučić je rekao da će, ukoliko SRS pobedi na lokalnim izborima u Beogradu, nastaviti svaki dobar projekat koji je započet u glavnom gradu, ali ne one koji idu na štetu građana, jer SRS želi da zaštiti Beograd.

Vučić je rekao da čekuje većinsku podršku Beograđana "pre svega zbog brige koju će pokazati".

"Ako bude bilo potrebno mi smo spremni da u interesu grada razgovaramo i sa nekim drugim strankama koje budu prešle izborni cenzus, ali ne možemo da budemo sa onima koji su pokazali da je korupcija osnovni princip njihovog delovanja", kazao je Vučić.

GIK je do sada proglasio dve izborne liste za lokalne izbore u Beogradu - "Za evopski Beograd - Boris Tadić" i "Demokratska stranka Srbije - Nova Srbija - Vojislav Koštunica".

Zbog nedovoljnog broja ispravnih potpisa podrške građana, GIK je vratio na dopunu izbornu listu Liberalno demokratske partije.

(Beta/www.mtsmondo.com)

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE