• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

NDP ne mijenja politiku

Autor SRNA

Narodni demokratski pokret neće mijenjati svoju politiku i ne razmišlja o promjeni političkih strana u smislu zaokreta, da svoju ideologiju primakne politikama vladajućih stranaka u RS, izjavio je danas predsjednik NDP-a Dragan Čavić.

"Nastojaćemo da partnerski odnos sa strankama opozicije zadržimo na najvećem mogućem nivou i vidimo to kao politički okvir naše perspektive u narednim godinama i ostajemo u Savezu za promjene", rekao je Čavić novinarima u Banjaluci nakon sjednice Glavnog odbora NDP-a.

On je naveo da je Savez za promjene forma organizovanja opozicije u Srpskoj i da su stranke koje čine taj savez već odavno utvrdile svoje stavove prema vladajućim strankama.

Čavić je ponovio da je neophodno redefinisanje odnosa između stranaka koje čine Savez za promjene, te očekuje od ostalih partnera iz te političke grupacije da se definiše "kuda ćemo".

On je naveo da se na sjednici Glavnog odbora NDP-a razgovaralo o pitanjima u vezi sa konsolidacijom stranke i njenom pripremom za sljedeći izborni ciklus, o aktivnostima koje predstoje u narednoj godini, da je u sastav Glavnog odbora kooptiran 21 novi član, kao i da je Nikola Kužet iz Banjaluke izabran za generalnog sekretara NDP-a.

Kužet je najavio da će se, najprije, uraditi presjek situacije u stranci, da će se promovisati nova lica, nove ideje, nova rješenja, a da će fokus naročito biti stavljen na ekonomska pitanja.

Još iz INFO

Komentari 1

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Gz

Kakvu Vi imate tolitiku? Tebe pomeli banjalucani a Skrbu focaci, da imate obraza pokrili bi se usima i cutali

MONDO REPORTAŽE