• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Novo približavanje PDP-a i NDP-a

Autor SRNA

Predsjednici PDP-a Branislav Borenović i NDP-a Dragan Čavić ocijenili su da je stanje u Srpskoj izuzetno teško i da vlast nema odgovor ni na jedno krupno ekonomsko i političko pitanje, te dogovorili intenzivniju stranačku saradnju.


PDP i NDP su dogovorili intenzivniju saradnju političkih subjekata i ocijenili da opšte prilike u Republici Srpskoj zahtijevaju odlučnije i energičnije djelovanje stranaka opozicije.

"Predsjednici PDP-a i NDP-a osudili su `lutanje` vlasti i loša rješenja, nastavak zaduživanja i nerješavanje životnih problema građana, kao i evidentan rast korupcije i kriminala", saopšteno je danas iz PDP-a.

Borenović i Čavić su naveli da su to sve razlozi zbog kojih je neophodno aktivnije i organizovanije djelovati protiv vlasti, kao i da bi zajednički rad, uz poziv i svima drugima koji to žele, trebalo da pokaže građanima da postoji "ozbiljna politička alternativa nenarodnoj vlasti".

Na sastanku je razgovarano i o modelima čvršće saradnje i zajedničkom izlasku dvije partije na opšte izbore naredne godine. Sastanku je prisustvovao i počasni predsjednik PDP-a Mladen Ivanić.

Tagovi

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE