• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

SNSD: Ivanića oslobađaju da nas ruši

SNSD tvrdi da će Mladen Ivanić biti oslobođen odgovornosti u slučaju “Srpske šume” i da će zauzvrat raditi protiv SNSD-a i RS.

 SNSD: Ivanića oslobađaju da nas ruši Izvor: MONDO

“SNSD raspolaže pouzdanim informacijama da je oslobađajuća presuda u predmetu ‘Srpske šume’ za lidera PDP-a Mladena Ivanića već pripremljena i napisana, a da će Ivanić, zauzvrat, raditi na rušenju SNSD-a”, izjavio je izvršni sekretar SNSD-a Rajko Vasić.

Vasić je u izjavi Srni rekao da će, nakon oslobađajuće presude, Ivanić raditi i na destabilizaciji političke scene u RS kako bi se promijenila njena pozicija u odnosu na ustavne promjene i njenu dobru poziciju u BiH.

Sud BiH osudio je 2008. godine Mladena Ivanića na godinu i šest mjeseci zatvora u predmetu "Srpske šume" zbog nesavjesnog rada u vrijeme dok je bio premijer Republike Srpske. Ivanić je oslobođen optužbi za zloupotrebu položaja, zločinačko udruživanje, podstrekavanje na zloupotrebu položaja i davanje dara i drugih oblika koristi.

Prema presudi, Ivanić je donio odluku kojom se odobrava vanredna sječa šume, te je tako oštetio Šumsko gazdinstvo Ribnik i opšinu Ribnik u iznosu od 178.816 KM.

Ivanić se žalio na presudu.

(Srna)

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE