• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Bojić: Radončić nema pravo da pominje SDS!

Potpredsjednik SDS-a Borislav Bojić izjavio je da Fahrudin Radončić nema nimalo prava da u bilo kakvom kontekstu pominje Srpsku demokratsku stranku

 Bojić: Radončić nema pravo da pominje SDS! Izvor: MONDO

"U izjavi za svoj `Dnevni avaz` povodom izjave Milorada Dodika o mirnom razdruživanju u BiH, Radončić je na veoma drzak i bezobrazan način prokomentarisao da je najnoviji istup lidera SNSD bio iz predizbornih potreba i želje da se fašistički SDS i dalje drži u opoziciji", naveo je Bojić u saopštenju. Bojić smatra da Radončić "nema moralnog prava da govori o fašizmu", protiv kojeg se 1941. godine srpski narod digao i vodio četverogodišnju borbu, uz velike ljudske žrtve.

"Do sada nismo to isticali, ali istina se ne može sakriti: Srbi od iskona žive u BiH, prvi i svi ostali kraljevi Bosne bili su Srbi, sve do okupacije od Osmanlija. SDS je ponosna što je srpski narod odbranjen od genocida i što je RS međunarodno verifikovan entitet u Dejtonskom sporazumu", stoji u Bojićevom saopštenju.

 Predsjednik Vlade RS Milorad Dodik nedavno je izjavio da se BiH održava samo zato što stranci pokušavaju da zadrže privid njenog funkcionisanja i da je vrijeme za diskusiju o mirnom razdruživanju. (Srna)

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE