• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Hapšenja narkodilera u Unsko-sanskom kantonu

Na području Unsko-sanskog kantona policija je uhapsila više osoba kod kojih su pronađene određene količine droge.

 Hapšenja narkodilera u Unsko-sanskom kantonu Izvor: MONDO

Policija je izvršila kriminalističku obradu ovih osoba, o čemu je upoznat i nadležni kantonalni tužilac koji će odlučiti o mjerama pritvora.

Sektor kriminalističke policije je uz prethodni dogovor i saglasnost s Kantonalnim tužilaštvom, izveo akciju na području opštine Bihać, Velika Kladuša i Sanski Most, otkrivanja osoba koja se bave proizvodnjom i stavljanjem u promet narkotičkih sredstava.

Cilj akcije je bio pronalazak narkotičkih sredstava, kao i drugih inkrimisanih predmeta koja potiču iz krivičnih djela.Na području opštine Sanski Most vršen je pretres objekata kod šest osoba. Prilikom pretresa objekata koja koriste ove osobe pronađeno je i oduzeto oko 200 grama "heroina", 10 mobilnih telefonskih aparata, 23 SIM kartice, prenosni računar (laptop) i 1.000 KM.

Na području opštine Bihać izvršen je pretres objekata kod tri osobe. Pronađeno je i oduzeto 1 660 sjemenki kanabisa, osam medicinskih šprica, 10 mobilnih aparata, devet SIM kartica i vaga za precizno mjerenje. Takođe, pronađeni su i drugi predmeti za koje postoji osnovana sumnja da potiču iz krivičnih djela "razbojništvo".

Na području opštine Velika Kladuša vršen je pretres jednog objekta. Prilikom pretresa objekta kojeg koristi ovo lice pronađeno je i oduzeto oko tri grama "heroina", tri mobilna telefona, četiri SIM kartice i cjevčica za konzumiranje heroina.

U izvođenju ove akcije, osim pripadnika Sektora kriminalističke policije, učestvovali su i pripadnici PU 1, 2 i 3, kao i Jedinice za podršku. (Srna)

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE