• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Kazna Jovi Vidoviću - 5.000 KM

Biznismen Jovan Vidović je osuđen na novčanu kaznu od 5.000 KM zbog nelegalno izgrađenog dijela prostora u kojem je firma "Autoservis Vidović".

 Kazna Jovi Vidoviću - 5.000 KM Izvor: MONDO

Vidović je na ročištu u ovom sudu priznao krivicu da je 2005. godine u Banjaluci, u ulici Prote Nikole Kostića, kao investitor, bez prethodno pribavljene građevinske dozvole otpočeo sa izvođenjem radova na izgradnji poslovnog prostora.

Na tom ročištu Vidović je rekao da je prije početka te gradnje, na spornom mjestu, srušio tri postojeća objekta za koje je tvrdio da je postojala građevinska dozvola.        

Vidović je jedan od osam lica protiv kojih je podnesen izvještaj i Okružnom tužilaštvu u Banjaluci zbog sumnje da su oštetili preduzeće "Betonski proizvodi" u Banjaluci za najmanje 420.000 KM.

Centar javne bezbjednosti Banjaluka dostavio je izvještaj i protiv predsjednika UO Brane Miloševića i članova Slavice Lakić i Borke Petrović, te članova NO Mile Rosića, Vinke Lazić i Uroša Kosa i direktora Zlatka Popovića zbog sumnje da su zloupotrijebili službeni položaj ili ovlašćenja i zbog nesavjesnog rada u službi.
Vidović je jedan od najvećih građevinskih investitora u Banjaluci gdje je posljednjih godina izgradio komplekse stambenih zgrada, hotela i servisa. Većinski je vlasnik u više od 20 firmi u RS. (Srna)

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE