• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Sud neće vratiti automobile Elezovoj ženi

Sud u Beogradu odbacio žalbu optuženog Darka Eleza uloženu zbog privremenog oduzimanja automobila čiji je vlasnik njegova supruga.

 Sud neće vratiti automobile Elezovoj ženi Izvor: MONDO

Viši sud u Beogradu, na zahtjev Tužilaštva za organizovani kriminal, oduzeo je od firme "Red lajn rentakar"  u vlasništvu Elezove supruge, dva automobila marke "folksvagen", jedan "reno" i dva "pežoa" zbog sumnje da su stečeni kriminalom.

Sud je tada odbio zahtjev tužilaštva da se oduzme i jedan automobil "opel korsa", a odlučio je i da privremeno oduzeta vozila ostanu na korištenju firmi "Red line renta car". Optuženi Elez i ova firma žalili su se Apelacionom sudu u Beogradu na odluku o privremenom oduzimanju automobila, ali je sud njihove žalbe odbacio kao neosnovane.

Apelacioni sud prihvatio je žalbu tužilaštva i ukinuo odluku Višeg suda u Beogradu kojom su vozila ostavljena na korištenje firmi "Red line renta car".
Darko Elez uhapšen je prošle godine, a optužen je da je vođa kriminalne grupe odgovorne za ubistva, trgovinu drogom i oružjem, razbojništva, iznude, ucjene i pranje novca.  (Srna)

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE