• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

SNSD: Crnadak nastavio da se bruka

Autor Agencije

Član Glavnog odbora SNSD-a Radovan Kovačević izjavio je Srni da je ministar spoljnih poslova BiH Igor Crnadak nastavio da radi jedino u čemu je uspješan - da se bruka.

 SNSD: Crnadak nastavio da se bruka Izvor: Mondo.ba/Nebojša Šatara
Izvor: Mondo.ba/Nebojša Šatara

Dodao je da je Crnadak "još jednom potvrdio da je apsolutno nedorastao poslu koji obavlja, ovaj put tako što je jedini u svijetu kritikovao organizaciju Svjetskog ekonomskog foruma u Davosu".

"Da nije neozbiljno i tužno, bilo bi sasvim komično da Forum na koji zamjerke nemaju i na njemu učestvuju ljudi poput američkog ili francuskog predsjednika, njemačke kancelarke i lidera većine svjetskih zemalja, kritikuje niko drugi, do jedan Crnadak", istakao je Kovačević.

On je rekao da se, prema njegovom mišljenju, "iza posljednjeg Crnatkovog ispada krije samo povrijeđena sujeta što su organizatori prednost u odnosu na njega ukazali predsjedavajućem Savjeta ministara Denisu Zvizdiću, koji je juče naprasno najavljen kao učesnik panel diskusije za koju je ranije Crnadak tvrdio da će na njoj učestvovati".

"Ono što u ovoj situaciji može da zabrinjava jeste servilnost koju je Crnadak ispoljio prema Zvizdiću, a koja je izazvana željom PDP-a i Saveza za promjene da se na bilo koji način ne ugroze bošnjački glasovi na koje računaju u oktobru", ocijenio je Kovačević.

On je zaključio i da "Crnatkov posljednji ispad najilustrativnije pokazuje njegovu kompletnu ostavštinu na ovoj poziciji, a koja se najbolje izražava kroz dvije riječi - sramota i podsmijeh".

Crnadak je sinoć izjavio da nije otputovao na Svjetski ekonomski forum, koji se održava u švajcarskom gradu Davosu, zbog "neprofesionalnosti organizatora".

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE