• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

PDP: Crnadak uredno pozvan, SNSD bruka Srpsku

Autor Agencije

Partija demokratskog progresa saopštila je danas da je ministar inostranih poslova u Savjetu ministara Igor Crnadak uredno pozvan na Svjetski ekonomski forum u švajcarskom Davosu.

PDP smatra da je "logično što SNSD brine da li je Crnadak dobio poziv za Davos jer samo njihovi funkcioneri odlaze nepozvani na priredbe i inauguracije po svijetu, brukajući Republiku Srpsku".

U saopštenju iz ove partije navode da "SNSD treba da se zabrine i zbog toga što mladi ljudi, kao nikada do sada, bježe u inostranstvo, što su doveli Srpsku u izolaciju i što su svojom politikom uspjeli da i predsjednika Srpske dovedu na crnu listu SAD".

"Današnji komentari iz te partije, kao i pitanje poslanika SNSD-a u parlamentu BiH Lazara Prodanovića, pokazuju da je ova stranka izobličena od mržnje prema svemu što ne nosi oznaku SNSD", ocjenjuju u PDP-u.

Poslanik SNSD-a u Predstavničkom domu Parlamentarne skupštine BiH Lazar Prodanović rekao je da iznenađuje kritika ministra Crnatka usmjerena ka Organizacionom odboru Svjetskog ekonomskog foruma u Davosu i da bi ministar trebalo da kaže ko je kriv i zbog čega nije otišao na ovaj skup.

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE