• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Vlada RS riješava stanove porodicama boraca

Protokol o stambenom zbrinjavanju porodica poginulih boraca i ratnih invalida od prve do četvrte kategorije dosljedno sprovesti, tvrdi Dodik.

 Vlada RS riješava stanove porodicama boraca Izvor: MONDO

"Njegovom realizacijom biće trajno riješeno stambeno pitanje 5 606 porodica u Republici Srpskoj (RS), zaključeno je na sastanku predstavnika Vlade RS i boraca.

Premijer RS Milorad Dodik rekao je da je za realizaciju ovog projekta Vlada obezbijedila 50 miliona KM i da očekuje da izgradnja stambenih objekata bude završena prema planiranoj dinamici, saopšteno je iz Biroa Vlade za odnose s javnošću.

Na sastanku - na kojem su učestvovali i ministar rada i boračko-invalidske zaštite Rade Ristović, predstavnici Ministarstva finansija, te delegacija Boračke organizacije RS sa Pantelijom Ćurguzom na čelu - dovoreno je i formiranje zajedničke radne grupe sa zadatkom da predloži izmjene i dopune Zakona o penzijskom i invalidskog osiguranju RS.

 Na sastanku je dogovoreno da, nakon donošenja pravilnika o dodjeli kreditnih sredstava za samozapošljavanje boraca, počne dodjela povoljnih kredita od 3.000 do 10.000 KM, posredstvom Investiciono-razvojne banke RS. (Srna)

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE