• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ko će biti novi direktor policije?

Za novog direktora policije konkurisala tri kandidata - Gojko Vasić, Goran ZubacNenad Dragišić, saznaje Srna.

 Ko će biti novi direktor policije? Izvor: MONDO

Za novog direktora policije konkurisala tri kandidata - sadašnji načelnik Kriminalističke uprave RS Gojko Vasić, načelnik Centra javne bezbjednosti Trebinje Goran Zubac i radnik Državne agencije za istrage i zaštitu (Sipa) u Banjaluci Nenad Dragišić, saznaje Srna.

"U ponedjeljak je istekao rok za dostavljanje dokumentacije Nezavisnom odboru za izbor direktora policije RS", rekao je Srni predsjednik ove komisije Zoran Malešević i dodao da će Komisija zasjedati poslije 1. maja, kada će otvoriti koverte i saznati imena onih kojih su konkurisali za izbor direktora policije RS.

Malešević je podsjetio da je konkurs raspisan 9. aprila, a Nezavisni odbor za izbor direktora ima rok od 40 dana da izabere nekog od prijavljenih kandidata.
Prema njegovim riječima, Odbor će dostaviti ministru unutrašnjih poslova imena koja ispunjavaju uslove, a ministar Vladi RS koja odlučuje o imenovanju direktora policije RS.

Malešević je rekao da će Nezavisni odbor za izbor direktora svoju sjednicu održati poslije 1. maja, a nakon toga u istom mjesecu Vlada RS trebalo bi da imenuje novog direktora umjesto Uroša Pene koji je prešao na drugu dužnost.  (Srna)

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE