• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Radmanović čestitao praznik rada

Član Predsjedništva BiH iz Republike Srpske (RS) Nebojša Radmanović čestitao je Međunarodni praznik rada - 1. maj svim radnicima.

 Radmanović čestitao praznik rada  Izvor: MONDO

Radmanović je čestitao 1. maj radnicima u javnim i privatnim preduzećima, predstavnicima samostalnih, nezavisnih, granskih i strukovnih sindikata i svim građanima BiH, sa željom da ga provedu u miru, zdravlju i prazničnom raspoloženju.

"U vremenu globalne ekonomske krize, koja je izazvala negativne ekonomske i socijalne posljedice, potreban je novi socijalni dogovor svih aktera socijalnog dijaloga u društvu, kako bi bile ublažene njene štetne posljedice na radnike, proizvodnju i ekonomiju zemlje u cjelini", navodi se u čestitki koju je Radmanović uputio predsjednicima Saveza sindikata RS Ranki Mišić i Saveza samostalnih sindikata BiH Ismetu Bajramoviću.

Radmanović se nada da će ovaj veliki radnički praznik biti povod i poziv predstavnicima vlada na svim nivoima, predstavnicima sindikata i radničkih organizacija, kao i poslodavcima i vlasnicima privrednih preduzeća, za iznalaženje najboljih rješenja za novonastalu ekonomsku situaciju, čiji će cilj biti očuvanje postojećih i otvaranje novih radnih mjesta, zaštita radnika i njihovih prava, pokretanje proizvodnje i povećanje zaposlenosti i poboljšanje ukupnog položaja radnika, u skladu sa pravnim standardima evropskih zemalja.

(Srna)

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE