• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Laktaši dobijaju kružni tok

Autor SRNA

Vršilac dužnosti direktora "Puteva Republike Srpske" Nenad Nešić rekao je da će ovo javno preduzeće podržati izgradnju kružne raskrsnice u Laktašima.

 Laktaši dobijaju kružni tok Izvor: Mondo/Dušan Volaš
Izvor: Mondo/Dušan Volaš

Ovim kružnim tokom bi trebalo da se riješi problem saobraćajnih gužvi u ovoj opštini i na magistralnom putu Banjaluka-Laktaši-Gradiška.

Nešić je tokom sastanka sa načelnikom opštine Laktaši Rankom Karapetrovićem i zamjenikom načelnika Miroslavom Kodžomanom, naveo da je cilj "Puteva" da se poveća kvalitet saobraćaja i bezbjednost svih učesnika u saobraćaju.

"Karapetrović i Kodžoman su naglasili da je problem velikih saobraćajnih gužvi u ovoj opštini posebno izražen nakon otvaranja dijela autoputa Banjaluka-Prnjavor i povećane frekvencije saobraćaja", saopšteno je iz "Puteva".

S ciljem rješavanja ovog problema, opština Laktaši je pokrenula izradu projektne dokumentacije za izgradnju kružne raskrsnice i treće trake na magistralnom putu Banjaluka-Laktaši–Gradiška, koji je u završnoj fazi, nakon čega će se pristupiti rješavanju imovinsko-pravnih odnosa.

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE