• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Krsmanović I Bajić zajedno na izborima

Predsjednici Nove socijalističke partije i Naše Stranke potpisali sporazum o zajedničkom nastupu na predstojećim izborima.

 Krsmanović I Bajić zajedno na izborima  Izvor: MONDO

Predsjednik Nove socijalističke partije Zdravko Krsmanović i predsjednik "Naše stranke" Bojan Bajić danas su u Banjaluci potpisali sporazum o zajedničkom nastupu na predstojećim opštim izborim u BiH.

Krsmanović je ocijenio da je BiH potrebna nova alternativa i dodao da će Nova socijalistička partija i "Naša stranka" na izbore izaći sa zajedničkim listama.

On je podsjetio da je sjedište Nove socijalističke partije u Banjaluci, a sjedište "Naše stranke" u Sarajevu, te da obje stranke imaju opštinske odbore i u Republici Srpskoj i Federaciji BiH.

"Naš stav je da se radikalno promijeni stanje u BiH, a najvažnije stvari su ekonomski razvoj i zapošljavanje, stabilnost, demokratska i politička kultura u BiH, te ostvarivanje temeljnih ljudskih prava", istakao je Krsmanović.

Prema njegovim riječima, ciljevi ovih stranaka su da BiH u što kraćem vremenu uđe u Evropsku uniju, reforma zdravstvenog i obrazovnog sistema, obračun sa kriminalom i korupcijom, kao i oduzimanje nezakonito stečene imovine.

Navodeći da je do sada razgovarao sa svim liderima opozicije RS, te da još nije bilo riječi o pristupu ove dvije stranke koliciji SDS- PDP - SRS- DP, Krsmanović je rekao da opozicija neće dobiti bezuslovnu podršku Nove socijalističke partije i "Naše stranke".

"Većina građana u BiH smatra da je stanje nakon rata veoma loše i vjerujemo da ćemo na političkoj sceni djelovati kao relaksirajući faktor za koga će, osim naših pristalica, glasati i svi nezadovoljni građani", rekao je predsjednik "Naše stranke" Bojan Bajić.

(Srna)

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE