• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Trebinje: Policija ne zna za napad na odbornika

Policija nije prijavljen slučaj planiranja fizičkog napada na Nemanju Papića, odbornika Koalicije ''Zajedno za Bileću'' u Skupštini opštine.

 Trebinje: Policija ne zna za napad na odbornika Izvor: MONDO

Policija će o ovim saznanjima, u saradnji sa nadležnim tužilaštvom, postupiti u skladu sa zakonom, navode u CJB-u. Koalicija ''Zajedno za Bileću'' saopštila je da je na sjednici Skupštine opštine Bileća 30. aprila odbornicima i javnosti predstavljen audio materijal koji jasno ukazuje na postojanje dogovora o fizičkom napadu na Papića.

"Cilj napada je nanošenje teških tjelesnih povreda kako bi Papić bio onemogućen da prisustvuje sjednicama Skupštine opštine u periodu od najmanje šest mjeseci'', navodi se u saopštenju i dodaje da se iz audio materijala može zaključiti da su nalogodavci visoko pozicionirani opštinski funkcioneri SNSD-a i SRS "Dr Vojislav Šešelj". Koalicija ''Zajedno za Bileću'' zatražila je od istražnih organa da odmah preduzmu mjere i rasvijetle slučaj planiranja fizičkog napada na Papića, te kazne počinioce ovog krivičnog djela.        

Odbornik SRS "Dr Vojislav Šešelj" Dražen Dunđer rekao je da je cijeli slučaj montiran, želeći time da se diskriminiše predsjednik Skupštine opštine Bileća Ljubo Vuković. (Srna)

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE