• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ministar Vladimir Nedimović nađen mrtav

U akumulacionom jezeru Hidroelektrane Višegrad nađeno tijelo ministra za urbanizam Bosansko-podrinjskog kantona Vladimira Nedimovića.

 Ministar Vladimir Nedimović nađen mrtav Izvor: MONDO

Obdukcijom je utvrđeno da je ministar za urbanizam, prostorno uređenje i zaštitu okoline Bosansko-podrinjskog kantona Vladimir Nedimović (55) preminuo nesretnim slučajem kada je udario glavom u šoferšajbnu glisera kojim je upravljao, izjavila je Srni portparol CJB Istočno Sarajevo Danka Tešić.

Ona je dodala da je istragom ustanovljeno da je Nedimović vozio gliser bez svjetala i udario u stijenu, a potom glavom u šoferšajbnu čamca.

Nedimovićevo beživotno tijelo u subotu je pronađeno u akumulacionom jezeru Hidroelektrane Višegrad kod Međeđe. Tijelo su u čamcu pronašli stanovnici Međeđe, opština Višegrad, u 11.30 časova.

"Čamac je izvučen na obalu, a uviđaj je u toku. Na tijelu su vidljive povrede glave, a na čamcu veće oštećenje izazvano udarcem", rekla je Tešićeva.

Komandir Policijske stanice u Višegradu Zoran Uščumlić rekao je da je Nedimovićeva porodica iz Goražda, gdje je živio, policiju obavijestila da se sinoć nije pojavio kod kuće, kako je obećao.

On je dodao da će tačan uzrok smrti biti poznat nakon istrage, ali da se pretpostavlja da je Nedimović nastradao usljed prebrze vožnje u svom gliseru, kada je, vjerovatno, njim udario u stijenu.

"Na tijelu Nedimovića zapaženi su lomovi kostiju, a i gliser je oštećen", rekao je Uščumlić.

Vladimir Nedimović obavljao je drugi mandat kao kantonalni ministar za urbanizam, prostorno uređenje i zaštitu okoline. Živio je u Goraždu sa majkom, suprugom i dvoje djece, a imao je i vikednicu u Međeđi na drinskom jezeru, gdje je i nastradao.

(Srna/MONDO)

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE