• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

U policijskoj akciji u BiH uhapšeno 45 osoba

Na području cijele BiH rano u utorak pretresene su 53 lokacije i uhapšeno je 45 osoba koje se sumnjiče za najteža krivična djela organizovanog kriminala, saopštilo je Tužilaštvo BiH.

 U policijskoj akciji u BiH uhapšeno 45 osoba Izvor: MONDO

Načelnik Centra javne bezbednosti Trebinja Goran Zubac rekao je novinarima da je u akciji "Trebišnjica", koja je počela noćas oko dva sata i koja je još u toku, pretreseno 50 lokacija na području istočne Hercegovine i tri u Federaciji BiH.

Zubac je naglasio da u akciji, koja se izvodi po nalogu Tužilaštva BiH, učestvuje 500 policajaca, od čega više od 400 pripadnika MUP-a RS sa 100 vozila, te stotinak pripadnika Ministastarstava unutrašnjih poslova Federacije BiH, Unsko-sanskog kantona i Hercegovačko-neretvanskog kantona.

"CJB Trebinje i Uprava kriminalističke policije MUP-a RS počeli su u novembru prošle godine akciju 'Trebišnjica', a prikupljanje dokaza trajalo je do maja", podsetio je Zubac.

On je rekao da je trebinjska policija u okviru ove akcije Tužilaštvu BiH podnela izveštaj o počinjenim krivičnim delima protiv 42 osobe koje se sumnjiče za organizovani kriminal, neovlašćeni promet opojnih droga i neovlašćeni promet oružja i vojne opreme.

Iz Tužilaštva BiH saopšteno je da je u više gradova u BiH u toku pretres objekata na više od 40 lokacija i hapšenje nekoliko desetina osoba osumnjičenih za organizovani kriminal.

Najviše aktivnosti sprovodi se na širem području Hercegovine, uključujući gradove Trebinje, Bileću, Stolac, Grude, kao i na lokacijama u drugim gradovima u BiH.

(Tanjug)

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE