• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Dodik: Vučićeva poruka značajna za Srpsku

Autor SRNA

Ta izjava je nešto što apsolutno ima odraza i na nas, kaže Dodik.

Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik izjavio je da mu je veoma drago što je predsjednik Srbije Aleksandar Vučić ponovo poručio da više niko neće Srbima pripremiti "Oluju" ili neku sličnu akciju u kojoj bi došlo do etničkog čišćenja ili ugrožavanja Srba jer je to ujedno poruka i Srpskoj da neće ostati sama ukoliko bi bila ugrožena.

"Ta izjava je nešto što apsolutno ima odraza i na nas jer mi to razumijemo kao poruku da, ukoliko dođe do ugrožavanja bilo koje naše pozicije, našeg suvereniteta i našeg prava, nećemo ostati sami",istakao je predsjednik Srpske.

Nakon što je prisustvovao vježbi srpske vojske i policije "Zajednički udar 2018" u Kraljevu, Dodik je zahvalio predsjedniku Vučiću na pozivu da prisustvuje i čestitao uspješnu provedenu vježbu i predsjedniku i Vladi i Vojsci i Policiji Srbije.

"To je svakako bio prikaz sposobnosti da se reaguje na razne bezbjednosne izazove i, u tom pogledu, obučenost koju su prikazali pripadnici vojske i policije je zaista zavidna", istakao je Dodik, dodavši da su ulaganja u opremanje i obuku vojske i policije u Srbiji značajno povećana.

On je u izjavi Srni naglasio da je vježba održana u izuzetno složenim uslovima uz vremenske nepogode, ali da je vidljiva velika sposobnost pripadnika Vojske i policije Srbije da izvrši sve postavljene zadatke i odgovori svim izazovima.

Tagovi

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE