• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Dodik: Rezervisali smo pobjedu na izborima

Autor Agencije

Lider SNSD-a Milorad Dodik izjavio je danas da je pobjeda na predstojećim izborima rezervisana za koaliciju SNSD-DNS-SP, njihove kandidate i liste, o čemu govore sve ankete.


"Savez za promjene može samo na trivijalnim stvarima da vodi kampanje, kao što je slučaj `Dragičević`, što pokušavaju održati u javnosti, a vidi se da je to čista politizacija koja se više nikome ne mora objašnjavati, jer je svima jasno o čemu se tu radi", rekao je Dodik.

On je poručio da se koalicija SNSD-DNS-SP pripremila za pobjedu na izborima.

"Veliki dar koji želimo podariti građanima Republike Srpske je pobjeda ove koalicije, jer to znači pobjedu patriotske, a ne izdajničke koalicije koju čine PDP-SDS-NDP", rekao je Dodik novinarima na Kozari nakon sastanka delegacija partija vladajuće koalicije.

Dodik je rekao da unutar koalicije SNSD-DNS-SP nema posebnih problema, te da su ove partije vezane za sudbinu naroda u Srpskoj i nisu zagledane na bilo koju drugu stranu, zbog čega su i njihovi odgovori jasni.

Lider SNSD-a je ocijenio da je mnogo urađeno na poboljšanju života građana u Srpskoj, podsjetivši da su doneseni propisi i utvrđen način legalizacije do sada bespravno izgrađenih objekata, dok je Vlada Srpske učinila sve da pomogne putem isplate socijalnih naknada, a rješavaju se i problemi žrtava rata.

"Republika Srpska je stabilna, kao i njene institucije. Ekonomska, socijalna i politička situacija su stabilne. Sve obaveze prema poljoprivrednom sektoru su izvršene", rekao je Dodik i dodao da ne vidi načina da Srpska, njene finansije i institucije budu ugroženi.

Dodik je rekao da Republika Srpska, od svih do sada održanih izbora, u predstojeće ulazi najstabilnija.

Pavić: Pobjeda će biti veća nego što misle

Lider DNS-a Marko Pavić smatra da će podrška građana koaliciji SNSD-DNS-SP na predstojećim izborima biti mnogo veća nego što to neki misle u ovom trenutku.

Pavić je rekao da su na današnjem sastanku vladajuće koalicije u Srpskoj usaglašeni stavovi po svim pitanjima, kao i da je neupitna podrška pojedinačnim kandidatima na predstojećim izborima.

On je ocijenio da je politička i finansijska situacija u Republici Srpskoj povoljna i da se sve obaveze izvršavaju.

"Ocijenili smo da su politička i finansijska situacija povoljne, izvršavaju se budžetske, međunarodne i kreditne obaveze, kao i one prema građanima i udruženjima",rekao je Pavić novinarima.

Đokić: Poboljšati ekonomsko stanje

Djelovanje koalicije SNSD-DNS-SP u prethodnom periodu bilo je usmjereno na poboljšanje ekonomskog stanja u Republici Srpskoj i rezultati su vidljivi, ocijenio je predsjednik SP Petar Đokić.

Đokić je rekao da je u Srpskoj prisutan ekonomski rast i veći broj registriovanih preduzeća i poslovnih aktivnosti u privrednim društvima, a i veći je i broj zaposlenih.

On je ukazao na stabilno finansijsko stanje u Srpskoj, koje stalno pokazuje tendenciju povećanja prihoda.

"To je rezultat naše sposobnosti i organizacije svih institucija i organa Srpske, te ambijenta koji smo stvarali i koji postoji u Republici Srpskoj", rekao je Đokić novinarima

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE