• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Dodik: "Ponosni na Srpsku" je realan film

Premijer RS Milorad Dodik izjavio je Srni da će Vlada Srpske nastaviti da radi i promoviše svoj rad, a da prigovori opozicije nisu bazirani na argumentima.

 Dodik: "Ponosni na Srpsku" je realan film Izvor: MONDO

"Promocijom filma `Ponosni na Srpsku`, Vlada RS pokušava da osvježi sjećanja na sve što se urađeno i što jeste. Svi podaci su istiniti, zasnovani na činjenicama i neka se dokaže šta tu nije tačno. To što opozicija pokušava da napravi predstavu kako ništa u Srpskoj ne valja i kako je sve propalo - to je njihov problem. Pred činjenicama ne mogu ništa. Njihovi prigovori nisu bazirani na argumentima, već su izneseni na način na koji to oni jedino znaju", naglasio je premijer Dodik.

Komentarišući reagovanja opozicije na tek promovisani film "Ponosni na Srpsku", koji je projekat Vlade RS, Dodik je rekao da opozicija pokušava da napravi predstavu da je sve u Srpskoj devastirano i ospori sve što je aktuelna vlast uspjela da postigne u proteklom periodu.

"To je problem opozicije. Mi smo uvjereni da ljudi prepoznaju naš rad, a napadi i osporovanja onoga što je očigledno pripada drugima", poručio je premijer Srpske.

SDS i PDP kritikovali su sinoćnje emitovanje promotivnog filma Vlade RS "Ponosni na Srpsku" u zakupljenom terminu RTRS-a kao propagandu SNSD-a, čiji je Dodik lider.

Komentarišući činjenicu da dijalog u regionu prelazi na sve veći nivo, a da, sa druge strane, u BiH izostaje, Dodik je rekao da BiH ima svoju strukturu, svoje institucije i način komunikacije.

"To treba poštovati. To je izvorni Dejton i kada oni s druge strane u BiH to prihvate stvari mogu početi da funkcionišu. To što je neko nezadovoljan kapacitetom Bosne dobijenim Dejtonom to je druga priča. Mi nismo spremni da BiH damo neki san koji neko u njoj želi", rekao je premijer Srpske.

Dodik je u svojstvu predsjednika SNSD-a večeras posjetio Opštinski odbor stranke u Bijeljini i ocijenio da je njihov rad jedan od najorganizovanijih i najuspješnijih od svih odbora SNSD-a u Srpskoj.

(Srna)

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE