• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Bratunac: Pavlović najavio prijavu protiv načelnika

Predsjednik Opštinskog odbora SRS ''Dr Vojislav Šešelj",najavio je zahtjev za pokretanje istrage protiv načelnika opštine Bratunac.

 Bratunac: Pavlović najavio prijavu protiv načelnika Izvor: MONDO

Vojin Pavlović, predsjednik bratunačkog Opštinskog odbora SRS ''Dr Vojislav Šešelj",najavio je da će Specijalnom tužilaštvu za privredni kriminal Republike Srpske podnijeti zahtjev za pokretanje istrage protiv načelnika opštine Bratunac Nedeljka Mlađenovića zbog nanošenja štete opštinskom budžetu prilikom izgradnje Doma kulture, koji još nije završen u ovom mjestu.

Pavlović je rekao da se opština još 2006. godine zadužila za pola miliona KM za rekonstrukciju i dogradnju Doma kulture, koji još nije završen.

"Sredstva je navodno ulagao i UNDP čiji mi predstavnici nisu dozvolili da uđem u njihove kancelarije u Srebrenici kada sam im najavio da želim da dobijem informaciju koliko su sredstava uložili i šta je sa tim novcem urađeno na bratunačkom Domu kulture. To dovodi do sumnje da su vršene neke zloupotrebe'', izjavio je Pavlović na konferenciji za novinare.

On je dodao da su lokali u tom objektu prodavani privatnicima koji su te prostore doveli u funkciju, a da nikada nije podnesen izvještaj gdje su pare od prodaje tih lokala. On kaže da se ne zna gdje su te pare kao ni kada će Dom kulture konačno biti završen.

Pavlović je najavio da kao odbornik u Skupštini opštine više neće prisustvovati sjednicama skupštinskog Kolegijuma dok se ne poboljša rad parlamenta, zato što je u posljednjih pola godine održana samo jedna redovna sjednica Skupštine opštine Bratunac. (Srna)

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE