• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Čavićeva stranka podržaće Ivanića

Demokratska partija-Dragan Čavić na predstojećim izborima podržaće Mladen Ivanića, predsjednika PDP-a za člana Predsjedištva BiH.

 Čavićeva stranka podržaće Ivanića Izvor: MONDO

Predsjednik Demokratske partije Dragan Čavić rekao je da će ova stranka na predstojeće izbore izaći pod nazivom Demokratska partija- Dragan Čavić, a na ovaj korak stranka se odlučila da bi bila prepoznatljiva u odnosu na partije koje imaju sličan naziv.

"Ova stranka izaći će sa listom kandidata za Narodnu skupštinu RS i Parlamentarnu skupštinu BiH, a imaćemo i kandidata za predsjedika Srpske, o čemu ćemo javnost informisati 2. jula", rekao je Čavić novinarima u Banjaluci.

On je dodao da će Demokratska partija-Dragan Čavić na predstojećim izborima podržati Mladen Ivanića, predsjednika PDP-a za člana Predsjedištva BiH.

"Naša partija, kao i sve ostale opozicione stranke, ima za cilj smjenu aktuelne vlasti i uspostavljanje demokratskog ambijenta u RS", rekao je Čavić.

Poslanik Demokratske partije-Dragan Čavić u Parlamentarnoj skupštini BiH Momčilo Novaković rekao je da je pokrenuo inicijativu u Predstavničkom domu za utvrđivanje odgovornosti Predsjedništva BiH za vođenje spoljne politike.

"Ova inicijativa naći će se na sjednici Predstavničkog doma Parlametarne skupštine BiH", rekao je Novaković i pojasnio da spoljnu politiku BiH vodi Predsjedništvo, a ne pojedinci, kao bošnjački član Predsjedništva Haris Silajdžić i ministar inostranih poslova Sven Alkalaj.

On je kritikovao člana Predsjedništva BiH iz RS Nebojšu Radmanovića da je odgovoran za vođenje spoljne politike, od čega, kako je rekao, "štete ima i RS".

(Srna)

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE