• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Upozorenje AMS: Udari vjetra i odroni

Autor SRNA

Auto-moto savez Republike Srpske upozorio je jutros vozače na jake udare vjetra i opasnost od urušavanja stabala na kolovoz, kao i na povećanu opasnost od odrona.

 Upozorenje AMS: Udari vjetra i odroni Izvor: MONDO/Predrag Vujić
Izvor: MONDO/Predrag Vujić

Na putnom pravcu Mokro-Podromanija obustavljen je saobraćaj za teretna vozila i prikolicom i šlepere zbog ugaženog snijega na kolovozu.

Zbog povećane opasnosti od novih odrona na kolovoz potpuno je obustavljen saobraćaj na magistralnom putu Karanovac-Crna Rijeka u mjestu Dabrac, a vozila su preusmjerena na alternativni pravac Srpske Toplice-Čađavica preko Manjače.

Režim u odvijanju saobraćaja izmijenjen je na magistralnom putu Klašnice dva-Šargovac zbog izvođenja izgradnje priključne saobraćajnice za naselje Zalužani, kao i na magistralnom putu od Rebrovca prema Čelincu i od Čelinca prema Kotor Varošu, te na putnom pravcu Karanovac-Crna Rijeka gdje je u toku sanacija klizišta.

Izmjene u odvijanju saobraćaja su i na auto-putu Gradiška-Banjaluka zbog izgradnje naplatne stanice "Čatrnja", te na auto-putu Banjaluka-Doboj zbog izgradnji i provođenju privremenog sistema naplate putarine.

U Čelincu je u toku izgradnja mosta preko rijeke Vrbanje zbog čega je izmijenjen saobraćaj na dionici magistralnog puta Čelinac-Kotor Varoš, kao i na području Banjaluke gdje je u toku izgradnja trotoara na regionalnom putu Derviši-Klašnice dva.

Zbog oštećenja nadvožnjaka kod "NIS"-ove pumpe u Trnu, saobraćaj se preko nadvožnjaka odvija jednom saobraćajnom trakom, dok teretna vozila ne saobraćaju.

Zbog sanacije klizišta usporeno se saobraća na dionici magistralnog puta Sarajevo-Foča, na lokalitetu Sijeračke Stijene.

Oluja u Trebinju čupala drveće (FOTO)


Kroz grad Bijeljinu završena je izgradnja kanalizacije, ali je saobraćaj teretnih vozila i dalje preusmjeren na obilaznicu.

Izmjene saobraćaja na snazi su na regionalnom putu Obudovac-Lončari zbog izgradnje pješačke staze, a klizišta su usporila odvijanje saobraćaja na regionalnim putevima Karanovac-Kneževo u mjestu LJubačevo, Ukrina-Gornja Vijaka i Lopare /Mačkovac/-Čelić.

Na području Banjaluke zbog izgradnje kružnog toka saobraćaj je izmijenjen na magistralnom putu od pijace prema Rebrovcu.

Na području Federacije BiH na dionici magistralnog puta Novi Travnik-Bugojno zbog rekonstrukcije mosta zabranjen je saobraćaja za teretna vozila mase veće od sedam tona, a alternativni pravac je preko Travnika i Donjeg Vakufa.

Na magistralnom putu Zenica-Nemila zbog radova u tunelu Vranduk vozila saobraćaju naizmjenično, jednom trakom, uz postavljenu svjetlosnu signalizaciju.

Kada je riječ o graničnim prelazima, jutros nisu zabilježena duža čekanja. Obustave su na snazi na graničnom prelazu Brčko-Gunja za teretna vozila i autobuse zbog nestabilnosti mosta, a za sve kategorije vozila na prelazu Novi Grad-Dvor zbog radova u Hrvatskoj.

Tagovi

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE