• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Povelja grada Bijeljina Aleksandru Vučiću

Autor SRNA

Povelja grada Bijeljina ove godine biće dodijeljena predsjedniku Srbije Aleksandru Vučiću, jednoglasno je dogovoreno na međustranačkom sastanku predstavnika stranaka zastupljenih u gradskoj Skupštini.

"Auto-put, koji će biti građen na području Bijeljine i novčana donacija Srbije za izgradnju dvije sportske sale u Semberiji razlog je zbog kojeg su svi politički subjekti imali jasan stav da Povelja, koja se uručuje na Dan grada /24. septembra/, bude dodijeljena predsjedniku Vučiću", rekao je nakon sastanka predsjednik Skupštine grada Bijeljina Slaviša Marković. 

On je naveo da je broj nagrada smanjen u odnosu na prošlu godinu, kada je bilo 35 nagrađenih.

"Ove godine imaćemo 25 nagrađenih, jer nam je cilj da ove nagrade i priznanja dobiju veći značaj", istakao je Marković.

Tema jučerašnjeg međustranačkog sastanka bila je održavanje redovne sjednice gradske Skupštine, zakazane za srijedu, 31. jul, na kojoj će biti 13 tačaka, objavljeno je na sajtu grada.

Jedna od tačaka julske sjednice je i pomoć u izgradnji turističkog kompleksa "Busija" na Majevici, odnosno u Loparama, za šta će grad Bijeljina ove godine izdvojiti 50.000 KM, a planirano je da isti iznos bude izdvojen i naredne godine.

Marković kaže da odbornici smatraju da će razvoj ovog kompleksa doprinijeti i unapređenju turizma Bijeljine, odnosno Semberije i Majevice.

Nekoliko tačaka na dnevnom redu obuhvataju informacije iz Policijske uprave Bijeljina o stanju kriminaliteta, bezbjednosti u saobraćaju, javnog reda i mira za prvu polovinu godine.

U utorak 30. jula, dan prije sjednice, biće održan pripremni sastanak, na kojem će predlagači svih tačaka imati priliku da odgovore na odbornička pitanja, da bi se izbjegle nepotrebne diskusije tokom sjednice i povećala efikasnost rada gradskog parlamenta.

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE